Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η τηλεοπτική εμφάνιση του plus size μοντέλου του Big Brother που δεν θυμάται κανείς

Σε ποια άλλη εκπομπή είχε βρεθεί;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η τηλεοπτική εμφάνιση του plus size μοντέλου του Big Brother που δεν θυμάται κανείς

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο ΣΚΑΪ και ένα από τα πρόσωπό από αυτά που ξεχωρίσαμε, ήταν η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως στο παρελθόν το plus size μοντέλο είχε κάνει μία ακόμα τηλεοπτική εμφάνιση την οποία δεν γνώριζε κανείς.

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

Πριν από μερικά χρόνια λοιπόν, είχαμε δει την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, στην εκπομπή Revenge Body που παρουσίασε η Ιωάννα Λίλη στο Open.

Αξίζει βέβαια να δείτε και τον τρόπο με τον οποίο σχολίασε το Twitter, τη μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother. Δείτε εδώ τις επικές ατάκες.

Θέμης Κανέλλος: Ο παίκτης του Big Brother που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι

To Big Brother ξεκίνησε το Σάββατο και ένας από τους παίκτες που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος είναι χωρίς αμφιβολία, ο παίκτης που έχει σκοπό να φέρει τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τα 100.000 ευρώ.

Ο Θέμης Κανέλλος είναι πολύ γνωστός στον χώρο του Youtube ωστόσο εμείς βρήκαμε μερικές παραπάνω πληροφορίες για τον ίδιο.

  • Ο Θέμης είναι 18 χρονών!
  • Μένει στην Αθήνα με τους γονείς του.
  • Από πολύ μικρός, του άρεσε το μακιγιάζ -και στους άλλους και επάνω του!- κι έτσι το σπούδασε, το έκανε επάγγελμα και το συνδύασε με το κανάλι του στο YouTube.
  • Αρκετές φορές έχει ακούσει επικριτικά σχόλια για την εμφάνισή του, αλλά όπως ο ίδιος λέει δεν δίνει σημασία.
  • Το μόνο πράγμα που θα τον ενοχλούσε, μπαίνοντας στο σπίτι του Big Brother, είναι να τον κρίνουν για την εμφάνισή του και όχι για τον χαρακτήρα του.

«Όταν με βλέπει έξω ο κόσμος με μακιγιάζ, θα με κοιτάξει λίγο περίεργα αλλά μετά, όσους έχω γνωρίσει, μου μιλάνε πάρα πολύ γλυκά και όμορφα. Πιστεύω ότι απλά φοβούνται λίγο στην αρχή το διαφορετικό. Όπως όλοι μας. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με το μακιγιάζ δεν είχα κανένα θέμα να βγω έξω, μέχρι που κάποια στιγμή μου έτυχε ένα περιστατικό που με φώναξαν πουσ@@. Έχει τύχει να δεχτώ κάπως επίθεση, δεν ήταν ακριβώς ξύλο. Με έπιασαν και με έβαλαν στον τοίχο. Ήταν από τα χειρότερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Νόμιζα πως εκείνη τη στιγμή πραγματικά θα πεθάνω αλλά δεν πέθανα», είπε μεταξύ άλλων στο εισαγωγικό του βίντεο ο Θέμης Κανέλλος.

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, δείτε εδώ πώς σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τα νούμερα που σημείωσε το Big Brother.