Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιώργος Μαυρίδης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για το γάμο του

Πότε τελικά θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας;

Γιώργος Μαυρίδης: «Έσκασαν» τα ευχάριστα νέα για το γάμο του
News 01.09.2020 10:14
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ευχάριστα είναι τα νέα που «έσκασαν» για τον Γιώργο Μαυρίδη και για το γάμο του με την αγαπημένη του, Κρίστη Καθάργα, η οποία είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα.

Ο tattoo artists και παρουσιαστής διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Καθώς εκτός από το νέο του επαγγελματικό βήμα που θα δείτε παρακάτω, έχει βρει τον έρωτα και ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα.

Το 2021 πρόκειται να παντρευτούν ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «On time». Πρόκειται λοιπόν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου την επόμενη χρονιά.

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε πρώτη φορά για τη σύντροφό του στην εφημερίδα. «Είμαι χαρούμενος, είμαι καλά, έχω την υγεία μου και κοιτάζω μπροστά. Η Κρίστη είναι ένας άνθρωπος που έχει βρει τα κουμπιά μου. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Την αγαπάω σας άνθρωπο. Είναι ο άνθρωπος μου με όλες τις έννοιες» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης. Δείτε τα τρυφερά τους τετ α τετ σε σπάνια δημόσια εμφάνιση.

«Ευχάριστα» είναι τα νέα για τον Γιώργο Μαυρίδη και στα επαγγελματικά του

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρός το Open, την εκπομπή Into the Skin στην οποία θα ακολουθήσει τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και θα αναζητήσει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές!

Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς -και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν.

Open εκπομπή Γιώργος Μαυρίδης

Ποια είναι η σημασία για τον καθένα; Τι σηματοδοτεί; Για κάποιες φυλές, υπάρχουν σημάδια που φανερώνουν την ενηλικίωση, το γάμο, το επάγγελμα, την καταγωγή ή ακόμα και τη θέση στην ιεραρχία της ομάδας, κάποιες φυλές γλύτωσαν τον αφανισμό, άλλες την δουλεία και άλλες το θάνατο.

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξετυλίγει διαφορετικές ιστορίες και προσωπικά μονοπάτια «χαραγμένα» στο δέρμα. Μέσα από το «Into the Skin» θα γνωρίσουμε διαφορετικές κουλτούρες, που η ιστορία τους φτάνει στα βάθη των αιώνων. Συναρπαστικές διηγήσεις, διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις, αλλά και υπέροχες εικόνες από ανεξερεύνητα μέρη του πλανήτη που κόβουν την ανάσα, ενώ δείτε εδώ και την εντυπωσιακή σύντροφο του Γιώργου Μαυρίδη.!

Το «Into the Skin» με τον Γιώργο Μαυρίδη, έρχεται στο OPEN.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Μαυρίδης: Έσπασαν το αυτοκίνητο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Γιώργος Μαυρίδης: Θυμάστε το κακοποιημένο σκυλάκι που είχε σώσει; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Share