Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία - «Τα παιδιά με ρωτάνε...»

Όσα είπε στον αέρα του alpha

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Παίρνει θέση για τις μάσκες στα σχολεία - «Τα παιδιά με ρωτάνε...»

Θέση για τις μάσκες στο σχολείο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ALPHAtv. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο άγχος που έχει η ίδια για τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια όπως δήλωσε είναι υπέρ της χρήσης μάσκας στα σχολεία και εξέφρασε τις ανησυχίες της αλλά και την πίστη ότι οι υποδείξεις των ειδικών για τον κορωνοϊό, πρέπει να εφαρμοστούν.

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις μάσκες στα σχολεία

«Τα παιδιά με ρωτάνε “μαμά πότε θα γίνει ξανά η ζωή μας όπως ήταν;” Τους εξηγούμε όμως και εγώ και ο μπαμπάς τους πως είναι προσωρινό το μέτρο με τη μάσκα. Και εγώ αγχώνομαι στο κατά πόσο τα παιδάκια μου θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους φορώντας μάσκα τόση ώρα. Αλλά όλοι ως υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς. Από τη στιγμή που οι ειδικοί έχουν αποφανθεί πως αυτό είναι ασφαλές πρέπει όλοι να το ακολουθήσουμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Να σημειώσουμε πως τη δήλωση αυτή έκανε λίγο πριν την πρεμιέρα του Happy Day.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο των παιδιών της μετά τα κρούσματα κορωνοϊού;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο των παιδιών της μετά τα κρούσματα κορωνοϊού; Τι είπε η παρουσιάστρια on air για την εξέλιξη που γίνεται σχεδόν σε ολόκληρη την χώρα.

Μετά τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της χώρας ακυρώθηκαν. Αυτό προκάλεσε κάποιες αλλαγές και στα σχολεία.

Γεγονός που επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής και η παρουσιάστρια του Happy Day αποκαλύπτοντας τι μήνυμα της έστειλαν από το σχολείο που πάνε οι κόρες της.

«Δεν ξέρω αν τα παιδάκια σας έχουν σήμερα γιορτή στο σχολείο, πάντως στο δικό μας σχολείο μας έστειλαν μήνυμα χθες, ότι μετά την απόφαση του Υπουργείου να ακυρωθούν τα καρναβάλια και οι εκδηλώσεις, θα γίνει η γιορτή σε κάθε τμήμα. Το κάθε τμήμα θα γιορτάσει μόνο του. Κάθε παιδάκι στην τάξη του» είπε.

Μιας και μιλάμε για τον Κορωνοϊό δείτε και την ανάρτηση του Διονύση Αλερτά για τον ιό και το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης