Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor δημοσίευσε βίντεο με το μαγιό του και έβαλε «φωτιά» στην παραλία

Τρέλανε το γυναικείο πληθυσμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor δημοσίευσε βίντεο με το μαγιό του και έβαλε «φωτιά» στην παραλία

Βίντεο με το μαγιό του δημοσίευσε στο Instagram ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor και έβαλε «φωτιά» στην παραλία με τους κοιλιακούς του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στην πανέμορφη Σκιάθο και απολαμβάνει μέχρι να χαλάσει ο καιρός και να μπει για τα καλά το Φθινόπωρο τις βουτιές του στη θάλασσα.

Από τις πανέμορφες Κουκουναριές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του, ευχήθηκαν καλό μήνα με ένα βίντεο όπου έτρεξαν όλοι προς την παραλία και βούτηξαν στη θάλασσα.

Ο Ντάνος, με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε την θερμοκρασία του θερμομέτρου στα ύψη με τις διαδικτυακές του φίλες να παθαίνουν... εγκεφαλικό.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση που έκανε. Αναφέρθηκε σε ένα κακοποιημένο παιδί που τον προσέγγισε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην παραλία με τη μεγάλη αδυναμία του ο νικητής του Survivor

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor, θέλησε να ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος να προπονείται στην παραλία της Σκιάθου μαζί με τη απόλυτη αδυναμία του

O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη θάλασσα, τα extreme sports αλλά πάνω απ' όλα, την οικογένειά του. Έτσι, πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να τρέχει στην θάλασσα μαζί με τον ανιψιό του, Ντάνο junior!

Δείτε εδώ και μία μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Ντάνος για τα κιλά που έχασε μέσα στην καραντίνα!