Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας και η αποκάλυψη - «Αδυνάτισα λόγω...»

Όσα είπε στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας και η αποκάλυψη - «Αδυνάτισα λόγω...»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στις κάμερες και αποκάλυψε πως έχασε κάποια κιλά την περίοδο της καραντίνας. Από την άλλη, ξεκαθάρισε για όλες τις φήμες που ακούγονται σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor που θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση. Έχω ακούσει ότι συζητιέται το Survivor 4 ή το All Star αλλά δεν έχω κάποια πρόταση. Αν γίνει θα δούμε πού θα είμαστε, την πρόταση και με βάση αυτά που θα κάνω εκείνη την περίοδο θα κρίνω. Ακόμα δεν γνωρίζω τι θα κάνω στην τηλεόραση, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις πρώτες», είπε αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλο για τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας

«Αδυνάτισα λόγω της κορωνοκατάστασης. Η ψυχολογία μου ήταν καλή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη κατάσταση, πήρα κι εγώ τον χρόνο μου να εγκλιματιστώ σε αυτή, μου πήρε πάρα πολύ χρόνο γιατί δεν είχα τη δυνατότητα να κάνω τις δραστηριότητές μου. Έμεινα στο σπίτι με λίγο περισσότερο προπόνηση για να περάσει και η ώρα και αδυνάτισα λίγο», είπε ο Ντάνος. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην αστυνομία. Δείτε εδώ τι έγινε.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί - Τι ξεκίνησε και μας τρέλανε με το κορμί του;

Σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί τον Γιώργο Αγγελόπουλο έτσι καθώς ο ίδιος ξεκίνησε μαθήματα για ναυαγοσώστης και φυσικά οι τηλεοπτική κάμερα ήταν εκεί. Μάλιστα ο νικητής του Survivor έδωσε και το φιλί της ζωής. Ποια αυτά που είπε στην Φωλιά των Κου Κου; Μας τρέλανε το βίντεο.

Ο μεγάλος νικητής του πρώτου «Survivor» έκανε μαθήματα ναυαγοσωστικής με τον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της «Φωλιά των Κου Κου» να βρίσκονται εκεί. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης μάλιστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων για την καραντίνα ότι: "Χρειάστηκα τον χρόνο μου για να προσαρμοστώ. Είμαι ένας άνθρωπος που λείπω όλη μέρα από το σπίτι, οπότε το να καθίσω μέσα δεν ήταν απλό. Πειθάρχησα όμως. Προσπάθησα να κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ για μένα".

Τι αποκάλυψε όμως για το αν αυτός έχει κάποιον στον οποίο θέλει να δώσει το φιλί της ζωής. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα αποκάλυψε. Ο ίδιος μίλησε φυσικά και για το αν θα τον δούμε στην τηλεόραση.

Ο Ντάνος πάντως πριν λίγες ημέρες έκανε μια ανάρτηση που μας σήκωσε την τρίχα. Δείτε εδώ την δυνατή εικόνα που ανέβασε με τον Χριστό.