Στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πρώην παίκτης του Survivor - Τι συνέβη;

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πρώην παίκτης του Survivor - Τι συνέβη;

Συνάντηση με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας είχε πρώην παίκτης και νικητής του Survivor. Κοινή τους φωτογραφία μέσα από το γραφείο του, αναρτήθηκε στα social media.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελοπουλο, ο οποίος συζήτησε με τον Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη και θέλησε να μοιραστεί το γεγονός με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο νικητής του Survivor μαζί με τον δικηγόρο, Αναστάσιο Ντούγκα και τη ραδιοφωνική παραγωγή, Ράνια Κωστάκη, έχουν ιδρύσει το Σωματείο «Φύλακας Άγγελος», το οποίο προσφέρει την υποστήριξη του σε κακοποιημένα και παραμελημένα παιδιά.

Με αφορμή λοιπό το σωματείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας και απέσπασε την συμπαράσταση του. Στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Ευχαριστώ τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμανλάκη, ο οποίος μετά από γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση εξεδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του στο σωματείο «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ» στις προσπάθειες του οποίου για την προστασία των κακοποιημένων παιδιών η @_elliniki_astynomia θα σταθεί αρωγός».

Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος Ελληνική Αστυνομία

Δείτε ωστόσο εδώ, τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδέι. Θα σας πέσει το σαγόνι μέχρι το... πάτωμα.

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει: «Πριν το παιχνίδι δεν ήμασταν καλά οικονομικά»

Πρώην παίκτης του Survivor αποκαλύπτει πως «πριν το παιχνίδι δεν ήταν καλά οικονομικά», ενώ αναφέρθηκε και στο απωθημένο που του έμεινε μετά από την συμμετοχή του σε αυτό.

Όταν ο Μπο έμπανε στο Survivor στις αρχές του 2017, δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Ο ίδιος είδε μια εντυπωσιακή αλλαγή στο σώμα του, ενώ μετά το Survivor είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται.

Ο Bο έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και την Έλενα Κώνστα.Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται πως πριν από το reality επιβίωσης αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ο ίδιος και η οικογένειά του.

H αποκάλυψη του Bo για τα οικονομικά προβλήματα πριν το Survivor

«Μετά το παιχνίδι πήρα το μεγαλύτερο κασέ, γιατί απασχολούσα πολύ τα media. Νομίζω ήθελαν να με δουν πιο πολύ, το να με ακούσουν ήρθε σε δεύτερη μοίρα, αλλά τους το έβαζα θέλουν δεν θέλουν να το ακούν.

Πριν από εκείνο το παιχνίδι, να ξέρεις, δεν ήμασταν πολύ καλά οικονομικά. Εγώ, αλλά βάζω και την οικογένειά μου, βάζω και τους δικούς μου. Ήταν δύσκολα τα πράγματα. Τους βοηθάω οικονομικά όσο μπορώ.

Κάνω 8 λεπτά να ετοιμαστώ και να βγω για βράδυ, αλλά κάνω μπάνιο πιο πολύ ώρα γιατί μου έχει μείνει απωθημένο από το παιχνίδι.

Αν με καλέσουν θα πάω στο All Star Survivor», λέει ο Μπο. Δείτε και μια άλλη συμπαίκτρια του που ξεσήκωσε την Μύκονο με το μαγιό της.

Δείτε όσα είπε: