Φωτιά και λάβρα πρώην παίκτρια του Survivor - Την κοιτούσε όλη η παραλία στη Μύκονο

Έπαιζε με τα νερά φορώντας το καυτό μαγιό της! Δεν είναι αυτή που σκεφτήκατε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτιά και λάβρα πρώην παίκτρια του Survivor - Την κοιτούσε όλη η παραλία στη Μύκονο

Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε φωτιά σε γνωστή παραλία της Μυκόνου με τα παιχνίδια της στο νερό και το μικροσκοπικό της μαγιό! Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε την ώρα που την κοιτούσαν όλοι οι θαμώνες!

Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία βρέθηκε το Σαββατοκύριακο με μια πολύ καλή της φίλη, την Ελμίρα Μπεγκάτη, στο νησί και απόλαυσε χαλαρές στιγμές! Η Ειρήνη φαίνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της αφού βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πασχαλίδη και ζει τον έρωτά της χωρίς να την νοιάζει τίποτα! Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους από τρυφερές στιγμές!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του Survivor από τη Μύκονο

Ειρήνη Παπαδοπούλου με καυτό μαγιό στη Μύκονο

Μύκονος πρώην παίκτρια του Survivor

Πρώην παίκτρια του Survivor έβαλε λευκό σορτς και "έριξε" το Instagram με τον καυτό χορό της

Πρώην παίκτρια του Survivor "έριξε" το Instagram με το λευκό της σορτς και τον καυτό χορό της. H ίδια κόλασε με την αισθησιακή της ανάρτηση.Χθες ήταν Παγκόσμια μέρα χορού και αρκετοί γιόρτασαν αυτή τη μέρα μέσα στο σπίτι.

Η Παγκόσμια Ημέρα Χορού γιορτάζεται στις 29 Απριλίου και ήταν μια καλή αφορμή για να χορέψει κανείς μέσα στο σπίτι του και να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες.

Έτσι και η Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσε κάτι καυτό όπως ένα κοντό σορτς και άρχισε να χορεύει. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου χόρευε και εμείς μείναμε άφωνοι για ακόμα μία φορά με το υπέροχο, καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα βίντεο με τις χορευτικές της ικανότητες και σίγουρα έμειναν όσοι το είδαν. Δείτε και πως περνάει γενικά την ημέρα της στο σπίτι

Δείτε το βίντεο: