Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτσι περνάει την ώρα της "έγκλειστη" στο σπίτι της

Το ποστ που έριξε το isntagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτσι περνάει την ώρα της

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μένει σπίτι όπως όλοι μας και προσπαθεί να βρει τρόπους ώστε να περνάει την ώρα της. Μπορεί να είναι "έγκλειστη", ωστόσο δεν χάνει το κέφι της.

Η γνωστή τραγουδίστρια, με ένα post της και μόνο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσέφερε άφθονο γέλιο σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνάμε όλοι.

Καθώς λοιπόν οι εξελίξεις "τρέχουν" και έχουν φέρει απαγόρευση της κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα η τραγουδίστρια έγινε και κωμικός.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο η Ειρήνη Παπαδοπούλου περνάει την ώρα της "έγκλειστη" στο σπίτι της

Στην ανάρτησή της, είδαμε αρχικά ένα βίντεο που την βλέπουμε στην πίστα να χορεύει όπως μας έχει συνηθίσει, ωστόσο στην συνέχει αλλάζει εμφάνιση και μας δείχνει ένα βίντεο από το σήμερα, όπου ο σύντροφός της την βιντεοσκοπεί μέσα στο σπίτι την ώρα που σιδερώνει.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά από κάτω, "Before Coronavirus Vs With Coronavirus Υπάρχει κάποιος εθελοντής να του στείλω 8 πλυντήρια να σιδερωσει; #stayhome #staysafe #havefaith #havefun #enjoythemoment #loveyouguys"

Πήρε την ξυριστική και έδωσε νέο look στον Πασχαλάκη

Νέο look απέκτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, καθώς η Ειρήνη Παπαδοπούλου πήρε την ξυριστική μηχανή και του έκοψε την κοτσίδα. Δείτε τις εικόνες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η όμορφη τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Surviovor και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι, ενώ πλέον και αυτοί μένουν στο σπίτι, ακολουθώντας και τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τον ΕΟΔΥ για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η Ειρήνη λοιπόν πήρε την ξυριστική μηχανή του καλού της, τον έβαλε μπροστά στον καθρέφτη και του έκοψε την κοτσίδα, την οποία είχε αρκετό καιρό. Ο ίδιος ικανοποιημένος από το νέο του λουκ ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε ωστόσο και τα καυτά φιλιά που έδινε πριν ημέρες με τον καλό της στη μέση του δρόμου!

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Και το μετά...

Αλέξανδρος Πασχαλάκης