Big Brother: Γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει κανένας Κύπριος παίκτης στο σπίτι

Ποια ήταν η απόφαση της παραγωγής;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Γι' αυτό το λόγο δεν υπάρχει κανένας Κύπριος παίκτης στο σπίτι

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ήταν μία από τις σπάνιες φορές που δεν είδαμε κανέναν Κύπριο παίκτη μέσα στο σπίτι. Η παραγωγή επέλεξε πολύ προσεκτικά τους διαγωνιζόμενους, ωστόσο δεν έγινε ποτέ γνωστός ο λόγος που έμειναν εκτός οι κάτοικοι της Μεγαλονήσου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, οι ιθύνοντες του reality προτίμησαν να βάλουν στο σπίτι του "Μεγάλου Αδελφού" πρόσωπα που έχουν έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία, τη Ρουμανία και το Μπαγκλαντές, αφήνοντας εντελώς στην απέξω τους Κυπρίους, οι οποίοι έχουν παράδοση συμμετοχής στα ελληνικά reality.

Μάλιστα, το κοινό από τη Μεγαλόνησο έχει αποδείξει πολλάκις ότι ψηφίζει πολύ πιο φανατικά σε σχέση με το ελληνικό ή άλλων εθνικοτήτων που ζουν στη χώρα μας. Κι όμως στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν ότι δεν θα υπάρχει ένας Κύπριος στην αμφιλεγόμενη εκπομπή - παράλληλα, δείτε εδώ το post που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το Big Brother.

Big Brother Κύπριοι παίκτες

Σύμφωνα με την Espresso, οι Κύπριοι φαν είναι έξαλλοι με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή που πρότζεκτ κάνοντας λόγο για προκλητική συμπεριφορά απέναντί τους. "Βόμβα, κανένας Κύπριος παίκτης στην πρεμιέρα του Big Brother'" είναι χαρακτηριστικός τίτλος από τους πολλούς που κυκλοφορούν τις τελευταίες δύο ημέρες στις lifestyle ιστοσελίδες της Κύπρου.

Αρκετοί είναι μάλιστα και οι χρήστες στο twitter στην Κύπρο που ξέσπασαν με οργισμένα tweet εναντίον του ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού, καλώντας σε μποϊκοτάζ του ριάλιτι που προβάλλεται και στη Μεγαλόνησο μέσα από τη συχνότητα του Sigma TV.

Από τα social media της Κύπρου δεν λείπουν και κάποια εθνικιστικά σχόλια, που επιχειρούν να συνδέσουν το γεγονός της μη επιλογής παικτών του "Big Brother" από την Κύπρο με τη συνεργασία του ΣΚΑΪ με την εταιρεία του Ατζούν Ιλιτζαλί σε άλλα πρότζεκτ του σταθμού καθώς το Big Brother ανήκει ως γνωστόν στην ολλανδική εταιρεία παραγωγής Endemol.

Πηγή: athensmagazine.gr

Big Brother: Έτσι επιλέχθηκαν οι 17 παίκτες - Η αποκάλυψη του Χάρη Βαρθακούρη

Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love it στην πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου και μεταξύ άλλων θέλησε να σχολιάσει πώς επιλέχθηκαν οι 17 παίκτες που μπήκαν στο σπίτι του Big Brother προκειμένου να διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ.

To Σάββατο γνωρίσαμε τους παίκτες και η αλήθεια είναι ότι μερικοί από αυτούς κατάφεραν να μας τραβήξουν και με το παραπάνω την προσοχή.

Για παράδειγμα, ο Θέμης Κανέλλος, ο youtuber με τη λατρεία στο μακιγιάζ και το εκρηκτικό ταπεραμέντο, είναι ένας από τους παίκτες που πρόκειται να συζητηθεί αρκετά - δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το προφίλ του.

Έτσι, ο παρουσιαστής θέλησε να ξεκαθαρίσει πως μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού θα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που εκπροσωπούν τους τηλεθεατές.

«Το Big Brother οφείλει να έχει τα πάντα. Να εκπροσωπείται όλος ο κόσμος. Πρέπει να βρούμε κάποιον μέσα στο παιχνίδι να ταυτιστούμε. Μας κατηγορείς ότι βάλαμε στο παιχνίδι και προάγουμε κάτι… οτιδήποτε… Είναι μέρος της κοινωνίας. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ή μικρή είναι.

Έχουμε μετανάστες στην Ελλάδα; Οφείλουμε να έχουμε μετανάστες. Έχουμε ομοφυλόφιλους; Οφείλουμε να έχουμε ομοφυλόφιλους. Έχουμε ομοφοβικούς; Οφείλουμε να έχουμε ομοφοβικούς. Πρέπει να υπάρχουν τα πάντα μέσα. Όλοι όσοι μπαίνουν μέσα στο παιχνίδι το πρώτο μέλημα της παραγωγής είναι αν αντέχουν. Πρέπει πριν μπουν να περάσουν από ψυχολόγο και ψυχίατρο» εξήγησε ο Χάρης Βαρθακούρης.