My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική» - Το "τσουχτερό" σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη

"Έμεινε" η παίκτρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική» - Το

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό, δείτε εδώ την παίκτρια που αποχωρεί στο Gala.

My Style Rocks Κορίνα Αδραμιτίδου

My Style Rocks: Αναβρασμός με το κόνσεπτ για την Ιωάννα Τούνη - Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Έρη Λώλη αποφάσισε να προβάλλει ένα κόνσεπτ το οποίο αφορά όλο το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Η Σοφιάνα Σπίνουλα, μία από τις παίκτριες που πολύ συχνά τοποθετείται για τέτοια θέμα, αποφάσισε να μην κάνει κανένα σχόλιο και η Έλενα Χριστοπούλου έγινε έξαλλη.

Η Σοφιάνα, ήταν η πρώτη που σχολίασε το look της συμπαίκτριάς της, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για το ζήτημα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με την Ιωάννα Τούνη. Άλλωστε η ίδια την είχε υποστηρίξει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δε θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου διέκοψε την κριτική της προκειμένου να απαντήσει στην Σοφιάνα ξεκαθαρίζοντας της πως δεν μπορεί να είναι τόσο ενεργή στα social και να μην παίρνει θέση στην τηλεόραση.

Η παίκτρια διαφώνησε και δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση με την κριτική επιτροπή. Στο μεταξύ, μιας και λέμε για το My Style Rocks.

Απίστευτο! Η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο My Style Rocks

Όπως ξέρετε, χθες το απόγευμα έγινε η πρεμιέρα του My Style Rocks. Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να είναι μια από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Όσο η ροή του παιχνιδιού προχωράει ωστόσο, θα βλέπουμε νέες παίκτριες, που θα φέρνουν την ανατροπή και θα αντικαθιστούν αυτές που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» το πρωί της Τρίτης, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την παραγωγή και να είναι στο παιχνίδι.

Όλα όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο παρακάτω βίντεο για το My Style Rocks

Μπορείς να δεις εδώ τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη που θα πάρει μέρος στο GNTM.