Στο νέο πλατό της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη - Έτοιμη για την πρεμιέρα

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ με το φόρεμά της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο νέο πλατό της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη - Έτοιμη για την πρεμιέρα

Σε λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη κάνει πρεμιέρα στον ALPHA με τη νέα της εκπομπή, Ώρα για Μελέτη, και έτσι σήμερα, ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το πλατό, και δείχνει να είναι, πιο ενθουσιασμένη από ποτέ με το νέο της ξεκίνημα.

Η παρουσιάστρια αφήνει τη βραδινή ζώνη και μπαίνει ξανά μετά από χρόνια στο πρωινό προκειμένου να δοκιμαστεί και να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική τηλεόραση.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής στο Instagram δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Ελεόνωρας Μελέτη από το πλατό.

Η ίδια ποζάρει στην πρόβα χαμογελαστή, έχοντας στο πλευρό της έναν συνεργάτη της.

Ελεονώρα Μελέτη «Ώρα για Μελέτη»

Πριν από μερικές μέρες, ο Νίκος Μάνεσης, τα αποκάλυψε όλα για το νέο πρότζεκτ που αναλαμβάνει παρέα με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ευχάριστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη στον ALPHA

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη αφού μόλις σήμερα, ανακοινώθηκε η ημερομηνία καθώς και η ώρα, κατά την οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα η νέα της εκπομπή στον ALPHA, με τίτλο «Ώρα για Μελέτη».

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έχει ενημέρωση, έχει ψυχαγωγία, έχει «Ώρα για Μελέτη». Καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 11:00π.μ. η Ελεονώρα Μελέτη θα μας καλημερίζει μέσα από μια εναλλακτική, πρωινή, ενημερωτική εκπομπή.

Όλη η επικαιρότητα από εκεί που χτυπά η καρδιά της ενημέρωσης, από εκεί που γεννιέται το ρεπορτάζ μέχρι να φτάσει στην οθόνη μας. Πρωταγωνιστές αλλά και ρεπόρτερ της εκπομπής οι ίδιοι οι τηλεθεατές, με την επικοινωνία μας να γίνεται ουσιαστικότερη και πιο άμεση μέσα από τα social media.

Ελεονώρα Μελέτη νέα εκπομπή

Ρεπορτάζ και συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιστορίες ανθρώπων, χρηστικές πληροφορίες και πολλά ταξίδια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μαζί της ο Τάσος Τεργιάκης, ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Τίνα Μιχαηλίδου.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, στις 11:00π.μ. είναι «Ώρα για Μελέτη», με την Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, ο οποίος και θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη για το Σαββατοκύριακο.

Αρχισυνταξία: Ασπασία Κάρλου

Σκηνοθεσία: Δήμος Παυλόπουλος