Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Big Brother

Την παντρεύτηκε με το που την γνώρισε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χρήστος Μακρίδης: Αυτή είναι η σύζυγος του παίκτη του Big Brother

Το Big Brother έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν, ήταν ο Χρήστος Μακρίδης. Σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει το νέο επεισόδιο του δημοφιλούς ριάλιτι, είδαμε ποια είναι η σύζυγος του πολυσυζητημένου παίκτη.

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μαθεί καλά τις προσωπικότητες του παιχνιδιού, ωστόσο χωρίς αμφιβολία, ο Χρήστος Μακρίδης είναι μία από αυτές που κάνουν... μπαμ!

Η Δώρα Αλατζά είναι η σύζυγός του, το ταίρι του, η συνοδοιπόρος, το άλλο του μισό όπως έχει εκμυστηρευτεί, κατά καιρούς, σε κοντινά του πρόσωπα και είναι μαζί εδώ και 6 χρόνια. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2014 σε μία προεκλογική εκστρατεία, όταν ήταν και οι δύο υποψήφιοι, δημοτικοί σύμβουλοι, με τον ίδιο συνδυασμό.

Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους εκείνος ενθουσιάστηκε με τη προσωπικότητα της Δώρας Αλατζά και παράλληλα οι κοινές ανησυχίες, τους έφεραν πιο κοντά, με αποτέλεσμα η χημεία και έλξη να μετουσιωθεί σε μία σοβαρή σχέση που επισφραγίστηκε δύο φορές με τον πολιτικό και θρησκευτικό τους γάμο.

Όπως είπε μιλώντας στον συμπαίκτη του Θέμη Κανέλλο, το μικρό κοριτσάκι, η κορούλα του είναι το Α και το Ω για εκείνον.

Δείτε επίσης εδώ για ποιο λόγο δεν υπάρχει κανένας Κύπριος παίκτης μέσα στο παιχνίδι!

Μπήκε στο σπίτι του Big Brother η Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και για χάρη ενός ρεπορτάζ που έκανε στην χθεσινή της εκπομπή, μπήκε στο Big Brother και έκανε κανονική ξενάγηση στους τηλεθεατές της, μέσα από την υπερπολυτελή βίλα.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα της - δείτε εδώ τα εντυπωσιακά νούμερα που σημείωσε - η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να φέρει για λίγο τα πάνω κάτω στην εκπομπή της και να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού προκειμένου να μάθει τα πάντα.

Μπήκε λοιπόν, γύρισε τη βίλα και τα δωμάτια στα οποία μένουν οι παίκτες, συνομίλησε με τον Μεγάλο Αδερφό και του έκανε πολλές πολλές ερωτήσεις.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε μάλιστα να μπει και στο δωμάτιο επικοινωνίας και να ρωτήσει τον «Big Brother» για τους κανονισμούς του ριάλιτι.