Big Brother: Ανυπόφορο το ροχαλητό στα δωμάτια - Έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ ο Πυργίδης

Χάος μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ανυπόφορο το ροχαλητό στα δωμάτια - Έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ ο Πυργίδης

Νέο επεισόδιο σήμερα στο Big Brother και ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Η νύχτα ωστόσο δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για όλους. Ο Δημήτρης Πυργίδης φαίνεται να μην μπορούσε να κοιμηθεί, ενώ ζητούσε μια δοκιμασία για τα μεσάνυχτα, αφού δεν είχε τι να κάνει.

Το χάος είναι 24ωρες, και τα μεσάνυχτα, όπως είπε χαρακτηριστικά, τρώγοντας ένα καρότο. Μάλιστα, ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό να κλείσει το ποτιστικό για να κάνει ποδήλατο στην αυλή.

Δείτε ωστόσο εδώ, για ποιον λόγο δεν υπάρχουν καθόλου Κύπριοι παίκτες στο παιχνίδι.

Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Με στήνεις στον τοίχο...»

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Δανέζη να τα "παίρνει" με τη Ραΐσα Κόντι και να ξεσπά στην Άννα Μαρία η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα.

Οι δυο κυρίες ξεκίνησαν να μαγειρεύουν και εκείνη τη στιγμή μπήκε στην κουζίνα η Ραΐσα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν τρώει μοσχάρι. Το σχόλιο της ή μάλλον ο τρόπος της, ενόχλησαν πολύ την τραγουδίστρια η οποία έγινε έξαλλη.

Σοφία και Ράϊσα ήρθαν σε λογομαχία και η Άννα Μαρία η δικηγόρος της παρέας θέλησε να μπει στη μέση για να τις μονιάσει.

Μόνο που η Σοφία τα «πήρε» και αντέδρασε άσχημα με την Άννα Μαρία να της ρίχνει και μια μούντζα, ενώ νωρίτερα είδαμε ένα αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στην πισίνα.