Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Αναμαλλιασμένη η Άννα Μαρία μετά τον καυγά - Παραπονέθηκε στον Μεγάλο Αδερφό

Τι την ενόχλησε;

Big Brother: Αναμαλλιασμένη η Άννα Μαρία μετά τον καυγά - Παραπονέθηκε στον Μεγάλο Αδερφό
News 02.09.2020 00:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο σημερινός καυγάς που έγινε σήμερα στο Big Brother άφησε... αναμαλλιασμένη την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία αναστατώθηκε αρκετά και λίγο αργότερα, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να παραπονεθεί στον Μεγάλο Αδερφό για ένα πρόβλημα που έχει.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της παρέας μπήκε ανάμεσα στον καυγά που έγινε ανάμεσα στην Ραΐσα και την Σοφία ωστόσο στο τέλος τα άκουσε εκείνη - δείτε εδώ τι συνέβη.

Στη συνέχεια λοιπόν, μιλώντας στον Big Brother, ξεκαθάρισε πως αυτό που την ενοχλεί είναι ότι προσπαθεί να τους βοηθάει όλους αλλά κανένας δεν ασχολείται μαζί της, ενώ όλοι λένε για τη Σοφία.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραΐσα Κόντι - Η εξομολόγησή της

Η Ραΐσα Κόντι προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη εξομολόγηση για τη ζωή της και για τις δυσκολίες που έχει περάσει, στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Μάλιστα, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό.

Αφορμή στάθηκε το τραγούδι που ερμήνευσε μπροστά στους συμπαίκτες της. Με το που τελείωσε, ο Χρήστος Μακρίδης - δείτε εδώ την πανέμορφη γυναίκα του- την αγκάλιασε και της είπε ότι είναι πολύ σημαντικά όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, η Ραΐσα άρχισε να κλαίει και τότε ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί τη ρώτησε γιατί έβαλε τα κλάματα και η παίκτρια εξήγησε πως ταυτίζεται με το τραγούδι λόγω των δυσκολιών που έχει βιώσει.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη μητέρα της και για τον τρόπο με τον οποίο τη μεγάλωσε, αλλά και στην απόφασή της να μην σπουδάσει γιατί χρειαζόταν να δουλέψει, γεγονός που τη στεναχώρησε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μπήκε στο σπίτι του Big Brother η Ιωάννα Μαλέσκου

«Μάχη» για STAR - ΣΚΑΙ: Ποιες ημέρες μπαίνει απέναντι από το Big Brother το GNTM 3;

Share