Big Brother: Χαμός στο χθεσινό 1/9 επεισόδιο! Τα πλάνα με τις πίσω όψεις, τα καυτά μαγιό και ο άγριος καυγάς στο σπίτι

Συγκλονιστικές στιγμές στο σπίτι του μεγάλου αδερφού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Χαμός στο χθεσινό 1/9 επεισόδιο! Τα πλάνα με τις πίσω όψεις, τα καυτά μαγιό και ο άγριος καυγάς στο σπίτι

Συγκλονιστικές στιγμές ζήσαμε για ακόμα μια φορά στο χθεσινό 1/9 επεισόδιο του Big Brother, αφού δεν έλειψαν οι άγριοι καυγάδες αλλά και τα καυτά πλάνα με τις πίσω όψεις των παικτριών που φορούσαν αποκαλυπτικά μαγιό στην πισίνα.

Εννοείται πως το Twitter απευθείας πήρε φωτιά - δείτε εδώ τα καλύτερα tweets - και εννοείται πως το Youweekly.gr παρακάτω σας έχει τα highlights της βραδιάς.

Big Brother: Έκανε γυμναστική στην πισίνα η Αφροδίτη - Το αποκαλυπτικό πλάνο

Οι παίκτες βρέθηκαν στην πισίνα και η Αφροδίτη αποφάσισε να κάνει γυμναστική με τη βοήθεια του Χρήστου, με την κάμερα, να δείχνει ένα πολύ αποκαλυπτικό πλάνο.

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

H Aφροδίτη έχει δείξει πως είναι ένα άτομο που δε φοβάται να δείξει το σώμα της και έτσι σήμερα είδαμε ακόμα ένα αποκαλυπτικό πλάνο - ενώ νωρίτερα την είδαμε και με ένα κοφτό μαγιό.

Big Brother: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Με στήνεις στον τοίχο...»

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το επεισόδιο, άναψαν τα αίματα στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία Δανέζη να τα "παίρνει" με τη Ραΐσα Κόντι και να ξεσπά στην Άννα Μαρία η οποία προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα.

Οι δυο κυρίες ξεκίνησαν να μαγειρεύουν και εκείνη τη στιγμή μπήκε στην κουζίνα η Ραΐσα, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν τρώει μοσχάρι. Το σχόλιο της ή μάλλον ο τρόπος της, ενόχλησαν πολύ την τραγουδίστρια η οποία έγινε έξαλλη.

Σοφία και Ράϊσα ήρθαν σε λογομαχία και η Άννα Μαρία η δικηγόρος της παρέας θέλησε να μπει στη μέση για να τις μονιάσει.

Μόνο που η Σοφία τα «πήρε» και αντέδρασε άσχημα με την Άννα Μαρία να της ρίχνει και μια μούντζα, ενώ νωρίτερα είδαμε ένα αποκαλυπτικό πλάνο της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή στην πισίνα.

Big Brother: Ανυπόφορο το ροχαλητό στα δωμάτια - Έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ ο Πυργίδης

Η νύχτα ωστόσο δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για όλους. Ο Δημήτρης Πυργίδης φαίνεται να μην μπορούσε να κοιμηθεί, ενώ ζητούσε μια δοκιμασία για τα μεσάνυχτα, αφού δεν είχε τι να κάνει.

Το χάος είναι 24ωρες, και τα μεσάνυχτα, όπως είπε χαρακτηριστικά, τρώγοντας ένα καρότο. Μάλιστα, ζήτησε από τον Μεγάλο Αδερφό να κλείσει το ποτιστικό για να κάνει ποδήλατο στην αυλή.

Big Brother: Δεν έμεινε τίποτα στην φαντασία - Με κοφτά μαγιό Αφροδίτη - Ραμόνα

Η Ραμόνα έκανε την ηλιοθεραπεία της στην πισίνα ενώ δίπλα της πήγε να κάτσει και η Αφροδίτη. Οι δυο παίκτριες, εμφανίστηκαν με κοφτά μαγιό και δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία.

Ο Μεγάλος Αδερφός έβαλε μία νέα δοκιμασία στους παίκτες και τους έβαλε να κάνουν ποδήλατο, μέχρι να φτάσουν στην... Σαντορίνη.

Έτσι, οι άνδρες της παρέας συγκεντρώθηκαν στα ποδήλατα και μποστά τους κάθισε η Ραμόνα, για να κάνει ηλιοθεραπεία, κολάζοντας τους παίκτες με το εκπληκτικό κορμί της.

Στη συνέχεια στην παρέα τους ήρθε και η Αφροδίτη με το μαγιό της, η οποία βοηθούσε τον Χρήστο να κάνει τη γυμναστική του.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραΐσα Κόντι - Η εξομολόγησή της

Η Ραΐσα Κόντι προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη εξομολόγηση για τη ζωή της και για τις δυσκολίες που έχει περάσει, στο επεισόδιο του Big Brother. Μάλιστα, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό.

Αφορμή στάθηκε το τραγούδι που ερμήνευσε μπροστά στους συμπαίκτες της. Με το που τελείωσε, ο Χρήστος Μακρίδης - δείτε εδώ την πανέμορφη γυναίκα του- την αγκάλιασε και της είπε ότι είναι πολύ σημαντικά όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, η Ραΐσα άρχισε να κλαίει και τότε ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί τη ρώτησε γιατί έβαλε τα κλάματα και η παίκτρια εξήγησε πως ταυτίζεται με το τραγούδι λόγω των δυσκολιών που έχει βιώσει.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη μητέρα της και για τον τρόπο με τον οποίο τη μεγάλωσε, αλλά και στην απόφασή της να μην σπουδάσει γιατί χρειαζόταν να δουλέψει, γεγονός που τη στεναχώρησε.

Big Brother: Αναμαλλιασμένη η Άννα Μαρία μετά τον καυγά - Παραπονέθηκε στον Μεγάλο Αδερφό

Ο σημερινός καυγάς που έγινε στο Big Brother άφησε... αναμαλλιασμένη την Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία αναστατώθηκε αρκετά και λίγο αργότερα, μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να παραπονεθεί στον Μεγάλο Αδερφό για ένα πρόβλημα που έχει.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος της παρέας μπήκε ανάμεσα στον καυγά που έγινε ανάμεσα στην Ραΐσα και την Σοφία ωστόσο στο τέλος τα άκουσε εκείνη - δείτε εδώ τι συνέβη.

Στη συνέχεια λοιπόν, μιλώντας στον Big Brother, ξεκαθάρισε πως αυτό που την ενοχλεί είναι ότι προσπαθεί να τους βοηθάει όλους αλλά κανένας δεν ασχολείται μαζί της, ενώ όλοι λένε για τη Σοφία.