Οι μυστικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο

Όλο το ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι μυστικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη στην Αθήνα χωρίς τον Ματέο Παντζόπουλο

Ένα καλοκαίρι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη από τα προηγούμενα, γεμάτο ανεμελιά, ταξίδια σε μαγευτικούς προορισμούς της Ελλάδας και ατελείωτες ώρες με τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο αλλά και τα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα...

Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγράψει κανείς με λίγα λόγια το τελευταίο διάστημα για την Ελένη Μενεγάκη, που μετά από 29 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας απολαμβάνει την ελευθερία και την ανεμελιά της, χωρίς να αγχώνεται για το στήσιμο μίας νέας εκπομπής. Κάτι βέβαια που φάνηκε και από τις αναρτήσεις της, όπου για πρώτη φορά ήταν τόσο ενεργή το καλοκαίρι και μπορούσε να αλληλεπιδράσει με τις θαυμάστριές της, οι οποίες της ζητούσαν να επιστρέψει.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

«Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι να θυμάται από το παρελθόν, τι να απολαμβάνει στο παρόν και τι να σχεδιάζει για το μέλλον» έγραψε σε μία ανάρτησή της η παρουσιάστρια, δείχνοντας πως σκέφτεται μεν το επόμενο βήμα, προς το παρόν όμως απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Αυτές τις μέρες πάντως βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, αποχαιρετώντας για λίγο τα Άχλα, αφού ετοιμάζεται για να ακολουθήσει τον Άγγελο στις σπουδές του και να προετοιμάσει τις κόρες της που ξεκινούν ξανά σχολείο...

Δείτε εδώ και την φωτογραφία που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στην αγκαλιά του Ματέο κι έριξε το instagram.

Οι μυστικές συναντήσεις της Ελένης Μενεγάκη και η νέα της καθημερινότητα

Η απόφαση να αφιερωθεί στην οικογένειά της και να αφήσει πίσω της την τηλεόραση, τουλάχιστον για τη σεζόν που ξεκινάει, ήταν συνειδητή. Από την επόμενη χρονιά, όμως, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της επιστροφής και ήδη μεγάλα κανάλια έχουν ρίξει διαύλους επικοινωνίας, βολιδοσκοπούν τις προθέσεις της και διερευνούν το concept που θα την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Η Ελένη έχει στο μυαλό της κάποια πλάνα που την ενδιαφέρουν, καθώς και το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει το κανάλι της στο Youtube, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταλήξει στο επόμενο βήμα της. Όπως λένε άνθρωποι από το φιλικό της περιβάλλον είναι νωρίς ακόμα για τελικές αποφάσεις. Εννοείται πως με τον Ματέο Παντζόπουλο συζητάει πάντα το επόμενο της βήμα και την βοηθάει πολύ να πάρει τις αποφάσεις της αλλά η Ελένη προτιμά πάντα σαν σωστή επαγγελματίας να κάνει τις πρώτες επαφές μόνη της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ