Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο

Ήταν μια γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο

Η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και μέρες βρίσκεται στο χωριό της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την ζωή της εκεί. Προσφάτως είχε ανεβάσει φωτογραφίες με μια μίνι πουκαμίσα ενώ πριν λίγες ώρες δημοσίευσε μια της φωτογραφία από το μαιευτήριο, τότε που ήταν μπέμπα!

Η Ζέτα Μακρυπούλια αναπολεί τα παιδικά της χρόνια και ανοίγοντας το άλμπουμ των αναμνήσεών της βρήκε ένα στιγμιότυπο από τότε που γεννήθηκε. Ήταν η πρώτη φωτογραφία που την τράβηξαν και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Ζέτα Μακρυπούλια μαιευτήριο

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια με ολόσωμο μαγιό

Η Ζέτα Μακρυπούλια «μοίρασε» εγκεφαλικά με την ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό, η οποία να σημειώσουμε είναι αρετουσάριστη. Οι αναλογίες της είναι απλά απίστευτες στα 42 της και τις ζηλεύουν ακόμη και 20άρες.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της με το Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, κάνει τις τελευταίες ης διακοπές εκτός Αθηνών και οι φωτογραφίες που έχουμε δει να δημοσιεύει είναι πανέμορφες.

Το πρωί της Πέμπτης ωστόσο, θέλησε να ανεβάσει και άλλο το θερμόμετρο στα ύψη με την πόζα της! Συγκεκριμένα, πόζαρε φορώντας ένα πολύχρωμο ολόσωμο μαγιό και μας έδειξε πως είναι τα πόδια της, δίχως ίχνος ρετούς.

Όπως ήταν επόμενο τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της έπεσαν σαν την βροχή!