Ελένη Χατζίδου: Το απίστευτο άγνωστο βίντεο από το baby shower της κόρης της - «Λίγες ώρες μετά...»

Το δημοσίευσε η ίδια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Το απίστευτο άγνωστο βίντεο από το baby shower της κόρης της - «Λίγες ώρες μετά...»

Πριν από ένα χρόνο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Σήμερα, γιορτάζουν τον ερχομό της κόρης τους και η τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει ένα άγνωστο βίντεο από το baby shower που έκανε με τις φίλες της.

Ο στολισμός όπως είδαμε ήταν όλος σε ροζ αποχρώσεις ενώ είχε στηθεί κι ένας πλούσιος μπουφές. Σε όλο το σπίτι υπήρχαν τυπωμένα χαρτιά με το όνομα της μικρής ενώ οι φίλες της τραγουδίστριας είχαν φορέσει στο χέρι τους ένα βραχιολάκι πάνω στο οποίο αναγραφόταν το εξής: « Eleni’s Baby Shower 01.09.2019.»

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύει ένα βίντεο από την συγκεκριμένη ημέρα. Δείτε ωστόσο μια απίστευτη έκπληξη που δέχτηκαν στο πλατό του Καλοκαίρι NOT.

Αυτό είναι το άγνωστο βίντεο της Ελένης Χατζίδου από το baby shower

«Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο...

Είχαν έρθει όλες οι φίλες μου για το baby shower(είχα κ στο χωριό μου αλλά τέλεια η ιδεα να μαζεύεσαι με φίλες κ να γιορτάζετε τον ερχομό του μπεμπέ!)

Στο βίντεο προσπαθώ να καταλάβω πως μπαίνει η πάνα
Το άργησα πολύ το baby shower παιδιάαααα!!!

Λίγες ώρες μετά αφού φύγανε όλοι,σπάσανε τα νερά!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας για Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας πέρασαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έκανε εξόρμηση με σκάφος, παρέα με καλούς φίλους.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Αίγινα, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές λόγω της εκπομπής. Άφησαν για λίγο την κορούλα τους Μελίτα Δήμητρα στους γονείς τους και χαλάρωσαν κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της θάλασσας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιραζόταν καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, διάφορες στιγμές από το ταξίδι . Δες ωστόσο και ένα ατύχημα που είχε η τραγουδίστρια.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου ταξίδι Αίγινα

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου φωτογραφίες με μαγιό