Big Brother - διαρροή: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα φύγει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - διαρροή:  Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μόλις «έσκασε» η διαρροή για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση την πρώτη εβδομάδα προβολής του Big Brother. Ποια λοιπόν είναι τα τρία ονόματα;

Συνολικά, 17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να μείνουν μαζί για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Ωστόσο, ένας από αυτούς θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να κερδίσει τα 100.000€.

Βέβαια, κάθε εβδομάδα ένας παίκτης θα αποχωρεί! Σήμερα, βγήκαν τα τρία ονόματα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση το βράδυ της Παρασκευής.

Ο λόγος για τον Χρήστο Μακρίδη με 9 αρνητικές ψήφους, τον Νικόλα Παπαπαύλου με 6 αρνητικές ψήφους και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη με 5 αρνητικές ψήφους. Δείτε όμως τον σπαραγμό που θα επικρατήσει στο σημερινό επεισόδιο.

Δημήτρης Πυργίδης: Δεν φαντάζεστε με ποια ήταν σε σχέση πριν από το Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης όπως γνωρίζετε, είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Ξέρετε όμως με ποια ήταν σε σχέση πριν μπει στο reality;

Ο λόγος για την Μαρία Αλεξάνδρου. Η Μαρία Αλεξάνδρου για εσένα που δεν την ξέρεις είναι 23 ετών, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έχει άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αποτελεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Την γνωρίσαμε μέσα από τις αισθησιακές ταινίες της Sirina και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα προσόντα της. Συγκεκριμένα η γνωστή snowwoman πήρε πρωτοβουλία και αποκάλυψε πως υπήρξε ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Πυργίδη.

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής. Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Αλεξάνδρου.

Μαρια Αλεξανδρου