Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τεστ κορωνοϊού για την Ζέτα Δούκα το σύζυγό της και την κόρη τους

Τι έδειξαν τα αποτελέσματα;

Τεστ κορωνοϊού για την Ζέτα Δούκα το σύζυγό της και την κόρη τους
News 02.09.2020 17:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Τεστ για τον κορωνοϊό έκανε η Ζέτα Δούκα, με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους Θάλεια.Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια ανάρτηση.

Η ηθοποιός με την οικογένεια της, επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αποφάσισαν να κάνουν το τεστ για να βεβαιωθούν πως είναι καλά.

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια με τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά και να κάνει γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Με μια ανάρτηση της η Ζέτα Δούκα ράγισε καρδιές για το Μάτι.

Για αυτό το λόγο έκαναν τεστ κορωνοϊού η Ζέτα Δούκα με το σύζυγό και την κόρη τους

«Χθες πήγαμε οικογενειακώς να κάνουμε την εξέταση για τον COVID-19 , για προληπτικούς λόγους μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Παρόλο που τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, θεωρήσαμε σημαντικό με την επιστροφή μας στην πόλη, πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές μας( ηθοποιός, γυμναστής και...μαθήτρια προνηπίου) και κυρίως προκειμένου να επισκεφτούμε τους παππούδες και γιαγιάδες μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν νοσούμε ή φέρουμε τον κορωνοιό, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, πράγμα το οποίο ευτυχώς επιβεβαιώθηκε!

Πολλοί θα το βρείτε...τραβηγμένο, ιδιως για την Θαλεια, και θα μου πείτε «ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσουμε εδώ που ήρθαμε;»

Εννοείται, όπως εννοείται ότι ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει σε όλα τα θέματα... Εμεις θα συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία και πότε επιτέλους θα μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο εφιάλτης!

Για την εξέταση επιλέξαμε τον όμιλο του Ιατρικού κέντρου, που πραγματοποιείται με ρινοφαρυγγική CE-IVD πιστοποιημένη τεχνική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες, τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 24-36ωρες και κοστίζει 70€( έχω ακούσει τέρατα σχετικά με το κόστος σε άλλα διαγνωστικά κέντρα, προσοχή! ) κι ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του για την ευγένεια και επαγγελματισμό του. Ιδιαιτέρως δε την αγαπημένη - φίλη μου πλέον- Ρίτσα Μπιρζαμάνη για την διακριτικότητα και αποτελεσματικότητά της!

Καλό φθινόπωρο εύχομαι σε όλους και γρήγορα ελεύθεροι!»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ζέτα Δούκα: Ράγισε καρδιές μετά την αποκάλυψη για το χειρουργείο

Ζέτα Δούκα: Δείτε την για πρώτη φορά χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρα!

Share