Επίθεση με βενζίνη στην Φιλιώ Τσινόγλου - Σοκάρουν τα λόγια της

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της στην εκπομπή Live News

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση με βενζίνη στην Φιλιώ Τσινόγλου - Σοκάρουν τα λόγια της

Επίθεση με βενζίνη δέχτηκε η Φιλιώ Τσινόγλου και το περιστατικό εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Live News». Όπως αποκάλυψε, ένας άντρας προσπάθησε να της ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο κάτι που ευτυχώς απέφυγε!

«Μου επιτέθηκε για να μου ρίξει βενζίνη στο πρόσωπο»! είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο η όμορφη γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου! «Και μάλιστα εκείνη τη στιγμή μου ήρθε στο νου η επίθεση που έγινε με βιτριόλι στην Ιωάννα»!

Ο 37χρονος που έκανε την επίθεση σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι ένας άνεργος που περιφέρεται στους δρόμους του Βόλου, κρατώντας ένα μπουκάλι βενζίνη. Έκανε συχνά επιθέσεις σε γυναίκες προσπαθώντας να τους ρίξει τη βενζίνη στο πρόσωπο.

Πριν από περίπου δυο χρόνια επιτέθηκε σε φοιτήτρια. Την τραυμάτισε στο μάτι και συνελήφθη! Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών και αποφυλακίστηκε. Ωστόσο, συνέχισε τις επιθέσεις. Λίγο μετά τον δεκαπενταύγουστο επιτέθηκε στην γυμνάστρια Φιλιώ Τσινόγλου προσπαθώντας να της πετάξει βενζίνη στο πρόσωπο. Στην εκπομπή Live News συγκλόνισε και η Αγγελική Ηλιάδη για τον κορωνοϊό.

Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Φιλιώ Τσίνογλου! Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media και γράφει την δική της ιστορία!

Στο Instagram μετρά περισσότερους από 200.000 followers, ενώ κατάφερε να γίνει γνωστή ως Filio Lou! Η Φιλιώ Τσίνογλου, με καταγωγή από το Βόλο, είναι σύζυγος, μητέρα, μα κυρίως μία σέξι και εκρηκτική γυναίκα που έκανε το χόμπι της… επάγγελμα.

Έχοντας το δικό της κανάλι στο YouTube, λατρεύοντας τα social media και καταφέρνοντας να μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια, ιδιαίτερα οι φωτογραφίες της με μαγιό και αποκαλυπτικά ρούχα. Η ίδια, είναι παντρεμένη με τον Κώστα Οικονόμου, τον γνωστό ποδοσφαιριστή και μαζί έχουν αποκτήσει μια κούκλα κόρη. Η Φιλιώ, έχει ανοίξει πρόσφατα την δική της πλατφόρμα με fitness συμβουλές και συνεχίζει να σαρώνει! Δείτε την:

Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!Φιλιώ Τσίνογλου: Η ξανθιά καλλονή από το Βόλο που σαρώνει στα social media!