My style rocks: Εκτός αγαπημένη παίκτρια - Η ανακοίνωση της Στικούδη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Εκτός αγαπημένη παίκτρια - Η ανακοίνωση της Στικούδη

Εκτός του σημερινού επεισοδίου του My style rocks βρίσκεται αγαπημένη παίκτρια. Την ανακοίνωση έκανε στις συμπαίκτριες της, η Κατερίνα Στικούδη.

Σήμερα στην τρίτη του reality μόδας είχαμε μια απουσία. Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε στην έναρξη του show, πως η Βίκυ Μανώλη απουσιάζει για προσωπικούς της λόγους.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η 36χρονη παίκτρια αποχώρισε οριστικά ή απλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο σημερινό επεισόδιο. Δείτε ωστόσο, ποια ήταν η χθεσινή νικήτρια.

My Style Rocks: Αναβρασμός με το κόνσεπτ για την Ιωάννα Τούνη - Έξαλλη η Έλενα Χριστοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, η Έρη Λώλη αποφάσισε να προβάλλει ένα κόνσεπτ το οποίο αφορά όλο το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Η Σοφιάνα Σπίνουλα, μία από τις παίκτριες που πολύ συχνά τοποθετείται για τέτοια θέμα, αποφάσισε να μην κάνει κανένα σχόλιο και η Έλενα Χριστοπούλου έγινε έξαλλη.

Η Σοφιάνα, ήταν η πρώτη που σχολίασε το look της συμπαίκτριάς της, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει για το ζήτημα που δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό με την Ιωάννα Τούνη. Άλλωστε η ίδια την είχε υποστηρίξει δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δε θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στο θέμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου διέκοψε την κριτική της προκειμένου να απαντήσει στην Σοφιάνα ξεκαθαρίζοντας της πως δεν μπορεί να είναι τόσο ενεργή στα social και να μην παίρνει θέση στην τηλεόραση.

Η παίκτρια διαφώνησε και δημιουργήθηκε μία μικρή ένταση με την κριτική επιτροπή. Στο μεταξύ, μιας και λέμε για το My Style Rocks, δείτε εδώ την παίκτρια που αποχωρεί στο Gala.

Απίστευτο! Η Πόπη Μαλλιωτάκη μπαίνει στο My Style Rocks

Όπως ξέρετε, χθες το απόγευμα έγινε η πρεμιέρα του My Style Rocks. Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να είναι μια από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Όσο η ροή του παιχνιδιού προχωράει ωστόσο, θα βλέπουμε νέες παίκτριες, που θα φέρνουν την ανατροπή και θα αντικαθιστούν αυτές που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» το πρωί της Τρίτης, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την παραγωγή και να είναι στο παιχνίδι.

Όλα όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο παρακάτω βίντεο για το My Style Rocks

Μπορείς να δεις εδώ τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη που θα πάρει μέρος στο GNTM.