Βίκυ Καγιά: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και «τρέλανε» - Έτσι είναι η επιδερμίδα της

Είναι απλά απίστευτη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και «τρέλανε» - Έτσι είναι η επιδερμίδα της

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά. Όπως όταν δημοσίευσε φωτογραφία της, στην οποία είχε κάνει κοντινό στο πρόσωπο της. Η επιδερμίδα της «τρέλανε» κόσμο.

Συγκεκριμένα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο - παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε στην παραλία.

Φορώντας τα γυαλιά ηλίου και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Βίκυ Καγιά μας απέδειξε πως έχει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, την οποία σίγουρα ζηλεύουν πολλές γυναίκες.

Να σημειώσουμε πως την φωτογραφία αυτή τράβηξε σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από το GNTM. Δείτε εδώ όλες τις ραγδαίες εξελίξεις του show μοντέλων.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά που έκανε κοντινό στο πρόσωπο της.

Εκτός από τέλεια επιδερμίδα η Βίκυ Καγιά έχει και τέλειο σώμα

Η Βίκυ Καγιά ένα αψεγάδιαστο κορμί και για ακόμη μια φορά το απέδειξε με την φωτογραφία της όπου την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο μαύρο "καυτό" φόρεμα, το οποίο είχε σκίσιμο στο πόδι. Πέσαμε... ξεροί με την εικόνα.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο με κάθε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκαλεί αναστάτωση με τις πόζες της και την απίστευτη ομορφιά της. Ακόμη και στα 42 της, διατηρεί άψογες αναλογίες και επιδερμίδα και αυτό γιατί φροντίζει να τρώει σωστά και να γυμνάζεται.

Πριν από λίγες ημέρες, η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της η οποία έκανε χαμό με τα σχόλια και τα likes που της έκαναν οι followers της.

Για τις ανάγκες φωτογράφισης, πόζαρε με ένα μαύρο midi φόρεμα, το οποίο είχε αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, αλλά και στο στήθος.

Να σημειώσουμε ότι χθες, έγινε γνωστό ένα δυσάρεστο γεγονός για την Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ τι συνέβη.