Ραγδαίες εξελίξεις με το GNTM 3 - Σε αναβρασμό η Βίκυ Καγιά!

Έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγδαίες εξελίξεις με το GNTM 3 - Σε αναβρασμό η Βίκυ Καγιά!

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Βίκυ Καγιά αλλά και όλοι οι συντελεστές του GNTM 3 καθώς μόλις εχθές ανακοινώθηκε πως η πρεμιέρα του show που περιμένει πως και πως το τηλεοπτικό κοινό φτάνει!

Για την ακρίβεια, μπορεί οι ιθύνοντες του Star να άφηναν να διαρρεύσει πως δεν βιάζονταν για την πρεμιέρα του «Greece’s Next Top Model», ωστόσο το ριάλιτι μόδας επιστρέφει πολύ νωρίτερα από ό,τι το περιμέναμε.

Σύμφωνα με το trailer που προβάλλεται από το βράδυ της Δευτέρας, ο διαγωνισμός ομορφιάς κάνει πρεμιέρα ακριβώς με την έναρξη του νέου προγράμματος των καναλιών, δηλαδή τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε μέρος των auditions της Αθήνας, με τον νέο κύκλο να κρύβει πολλές εκπλήξεις μιας και η συμβίωση ανδρών – γυναικών στο σπίτι του GNTM επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις.

Δείτε εδώ, μάλιστα, ποιο θα είναι το ερωτευμένο ζευγάρι που θα μπει στο ριάλιτι και θα φέρει τα πάνω κάτω!

Το περιστατικό πίσω από τις κάμερες του GNTM 3 που δεν γνώριζε κανείς

Σε λίγο καιρό το GNTM 3 πρόκειται να κάνει πρεμιέρα και εγώ μέσα από το Vanda's Blog του YouWeekly.gr πρόκειται να σας μεταφέρω, ένα "καυτό" περιστατικό που έλαβε χώρα πίσω από τις κάμερες και μέχρι σήμερα, δεν το γνώριζε κανείς!

Χθες κυκλοφόρησε μία είδηση που ανέφερε ότι τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων του Star διακόπηκαν προσωρινά καθώς οι παίκτες ζήτησαν να φύγουν για λίγες μέρες από το σπίτι τους τον Δεκαπενταύγουστο για να δουν τις οικογένειές τους.

«Υπήρχε διακοπή των γυρισμάτων λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο για πέντε μέρες. Οι διαγωνιζόμενοι ήθελαν έπειτα από ένα μήνα να πάνε να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και δόθηκε ειδική άδεια να φύγουν από το σπίτι. Επέστρεψαν τέσσερις μέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

GNTM 3 πρεμιέρα trailer

Δεν έχει ξαναγίνει, αλλά και η παραγωγή ήταν πιο ελαστική και δέχτηκε την επιθυμία των παιδιών. Όταν επέστρεψαν, για δυο μέρες δεν γινόντουσαν γυρίσματα, λόγω κορωνοϊού. Από τη στιγμή που δόθηκε το οκ πως είναι όλοι καλά, ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Για πρώτη φορά φέτος τα γυρίσματα γίνονται κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα. Δεν υπάρχουν στις δοκιμασίες παραπάνω από δέκα άτομα» αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ - δείτε εδώ αναλυτικά το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν.

Η εκπομπή μετέφερε όλο το σχετικό ρεπορτάζ, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's Blog, οι οποίες είναι 100% επιβεβαιωμένες μέσα από το κανάλι, έχω να σας πω πως η είδηση αυτή δεν ισχύει!

Τι συνέβη στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες του GNTM 3

Όπως μου μεταφέρουν οι πηγές μου, τα γυρίσματα του ριάλιτι του Star έκαναν ένα προσωρινό διάλειμμα 5 ημερών για την κριτική επιτροπή και την παραγωγή, ενώ οι παίκτες παρέμειναν μέσα στο σπίτι.

Στην επιστροφή μάλιστα έκαναν όλοι τεστ κορωνοϊού - κάτι που αποκάλυψε και η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της.