Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Πριν από ένα χρόνο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Υποδέχτηκαν στον κόσμο την κορούλα τους και σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλια της.

Ο ερχομός της κόρης τους, άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή τους. Από την ημέρα εκείνη ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή αυτή τη ξεχωριστή ημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ τρυφερό βίντεο, δείχνοντας μέσα από εικόνες τον ένα χρόνο ζωής της μικρής Μελίτας – Δήμητρας.

«Οι λέξεις είναι μικρές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω… μαζί σου ξανά γεννηθήκαμε κ εμείς Άγγελε μου! Είσαι τα πάντα! Χρόνια σου πολλά και καλά ζωή μου» έγραψε η τραγουδίστρια στην λεζάντα της. Δείτε ωστόσο μια απίστευτη έκπληξη που δέχτηκαν στο πλατό του Καλοκαίρι NOT.

Ελένη Χατζίδου: Το απίστευτο άγνωστο βίντεο από το baby shower της κόρης της με τον Ετεοκλή Παύλου

Πριν από ένα χρόνο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Σήμερα, γιορτάζουν τον ερχομό της κόρης τους και η τραγουδίστρια θέλησε να δημοσιεύσει ένα άγνωστο βίντεο από το baby shower που έκανε με τις φίλες της.

Ο στολισμός όπως είδαμε ήταν όλος σε ροζ αποχρώσεις ενώ είχε στηθεί κι ένας πλούσιος μπουφές. Σε όλο το σπίτι υπήρχαν τυπωμένα χαρτιά με το όνομα της μικρής ενώ οι φίλες της τραγουδίστριας είχαν φορέσει στο χέρι τους ένα βραχιολάκι πάνω στο οποίο αναγραφόταν το εξής: « Eleni’s Baby Shower 01.09.2019.»

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύει ένα βίντεο από την συγκεκριμένη ημέρα.

«Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο...

Είχαν έρθει όλες οι φίλες μου για το baby shower(είχα κ στο χωριό μου αλλά τέλεια η ιδεα να μαζεύεσαι με φίλες κ να γιορτάζετε τον ερχομό του μπεμπέ!)

Στο βίντεο προσπαθώ να καταλάβω πως μπαίνει η πάνα
Το άργησα πολύ το baby shower παιδιάαααα!!!

Λίγες ώρες μετά αφού φύγανε όλοι,σπάσανε τα νερά!!!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.