Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασαν οι γονείς του

Τα συγκινητικά του λόγια μέσα στο δωμάτιο του μεγάλου αδερφού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασαν οι γονείς του

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Παναγιώτης Βαρουξής. Αφορμή στάθηκαν οι γονείς του και το γεγονός πως δεν πρόλαβε να τους δεις πριν μπει μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ζήτησε από τον μεγάλο αδερφό αν μπορεί να του πει αν είναι καλά οι γονείς τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γινόταν να συμβεί.

Τότε, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Να αγαπάνε τους γονείς τους, καθώς οι δικοί του, τους έκαναν όλα τα χατίρια με τον αδερφό του και παρ'όλες τις δυσκολίες τους μεγάλωσαν δίνοντας τους ότι ζητούσαν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θέλει να παραμένει μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορεί έτσι ώστε να δώσει τα χρήματα που θα πάρει σε εκείνους.

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother σίγουρα ήταν γεμάτο 'καυτές" εξελίξεις.

Έρωτας στο σπίτι του Big Brother - Αυτοί οι παίκτες έχουν έρθει κοντά

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την πρεμιέρα του Big Brother και το πρώτο ειδύλλιο φαίνεται σιγά σιγά να ξεκινά.. κάτι που όλοι μας περιμέναμε.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρουξή και τη Ραΐσα Κόντι, που φαίνεται πως έχουν έρθει ήδη πιο κοντά σε σχέση με άλλους παίκτες. Η 23χρονη μάλιστα, εκδηλώθηκε χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Γδύθηκε μπροστά στο Χρήστο και στη συνέχεια ντύθηκε μόνη στο δωμάτιό της! Το εσώρουχο που φορούσε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που ο Χρήστος κούρευε στο μπάνιο τον Jay. Θυμίζουμε βέβαια πως ο Χρήστος είναι σε μυστική αποστολή με τον δίδυμο αδερφό του, Παναγιώτη και αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ραισα Χρηστος big brotherΡαισα Χρηστος Big brother

Δημήτρης Πυργίδης: Δεν φαντάζεστε με ποια ήταν σε σχέση πριν από το Big Brother

Ο Δημήτρης Πυργίδης όπως γνωρίζετε, είναι ένας από τους παίκτες του νέου Big Brother στον ΣΚΑΪ ο οποίος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και είναι επιχειρηματίας. Ξέρετε όμως με ποια ήταν σε σχέση πριν μπει στο reality;

Ο λόγος για την Μαρία Αλεξάνδρου. Η Μαρία Αλεξάνδρου για εσένα που δεν την ξέρεις είναι 23 ετών, μοντέλο, τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Έχει άψογες αναλογίες και ταυτόχρονα αποτελεί το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

Την γνωρίσαμε μέσα από τις αισθησιακές ταινίες της Sirina και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα προσόντα της. Συγκεκριμένα η γνωστή snowwoman πήρε πρωτοβουλία και αποκάλυψε πως υπήρξε ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, Δημήτρη Πυργίδη.

«Με τον Δημήτρη είχαμε σχέση περίπου πριν από έναν χρόνο. Η γνωριμία μας έγινε μέσω κοινών γνωστών στη Θεσσαλονίκη. Είναι ένα πολύ χαρούμενο και ευδιάθετο παιδί και πιστεύω ότι θα είναι ο νικητής. Προέρχεται από μια πολύ καλή οικογένεια και ακόμη και σήμερα κρατάμε πολύ καλές σχέσεις οι δυο μας, αλλά και με τη μητέρα του, που με αγαπά πολύ» εξομολογήθηκε η Μαρία Αλεξάνδρου.

Μαρια Αλεξανδρου