Έφυγε μετά την Ελένη από τον ALPHA και ανακοίνωσε πως πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έφυγε μετά την Ελένη από τον ALPHA και ανακοίνωσε πως πάει στην Σίσσυ Χρηστίδου

Μετά το τέλος της Ελένης από τον ALPHA, πρόσωπο του σταθμού έφυγε και με μια ανάρτηση που έκανε ανακοίνωσε πως θα είναι στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου.

Μπορεί η ομάδα της να παραμένει η ίδια, ωστόσο πίσω από τις κάμερες θα έχουμε μερικά νέα πρόσωπα.

Ένα λοιπό από αυτά τα πρόσωπα είναι η δημοσιογράφος Κάλλια Καστάνη. Την ανακοίνωση έκανε με μια ανάρτηση στο Facebook.

Το Έλα Χαμογέλα βέβαια πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό στις τηλεοπτικές οθόνες - δείτε εδώ τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Θέλω να γράψω κάτι για τα χαμόγελα, αλλά όλο μου βγαίνουν κλισέ, όχι το χαμογελο δεν κάνει κανέναν να ανησυχεί, είναι μια γλυκιά προτροπή το "Έλα χαμογέλα", έχει χαρά, έχει γενναιότητα, έχει ένα "εμπρός μαζί, κόντρα στον κόσμο". Και είναι μια ωραία, νέα αρχή. Ερχόμαστε, στις 12 Σεπτεμβρίου», έγραψε.

Κάλλια Καστάνη Έλα χαμογέλα

Η ανακοίνωση για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

«Έλα Χαμογέλα»: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της μας λένε την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50 στο OPEN.

Συζητούν για όλα τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες παρέες, υποδέχονται καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, μαγειρεύουν, ταξιδεύουν, ανακαλύπτουν νέα trends και συνήθειες.

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, μια παρέα αγαπημένων φίλων και εκτός TV, επιστρέφει για να κάνει τα Σαββατοκύριακά μας ακόμα πιο όμορφα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!
Το «Έλα Χαμογέλα» τη νέα σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με τη Μαρία Κεφαλλονίτη στην αρχισυνταξία και τη Νατάσα Ιωάννου στη σκηνοθετική επιμέλεια.

«Έλα χαμογέλα», από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 το πρωί.

#elaxamogela

#OPENtv