Στα παρασκήνια του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Όλα έτοιμα για την εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα παρασκήνια του Opentv η Σίσσυ Χρηστίδου - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου δε δίστασε να ανεβάσει μία φωτογραφία κανονικό ντοκουμέντο, μέσα από τα παρασκήνια του Opentv, όπου κάνει την επίσημη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν της εκπομπής της.

Μετά από ένα άκρως διασκεδαστικό καλοκαίρι, αφού επισκέφθηκε τόσο με τα παιδιά της, όσο και με την παρέα της πολλά νησιά της Ελλάδος, επέστρεψε στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Έτσι η αγαπημένη παρουσιάστρια ανέβασε πριν από λίγη μόνο ώρα, τα πρώτα στιγμιότυπα από την επίσημη φωτογράφησή της στο Opentv, στην οποία φαίνεται να είναι πιο υπέροχη από ποτέ.

Ανανεωμένη και μαυρισμένη, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι έτοιμη να ξεκινήσει δυναμικά την νέα σεζόν - δείτε βέβαια εδώ τις εξελίξεις με τους συνεργάτες της.

Νέες εξελίξεις με την Σίσσυ Χρηστίδου στο OPENtv

Νέες εξελίξεις είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPENtv. Το «Έλα χαμογέλα» επιστρέφει και οι προετοιμασίες γίνονται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

Πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε γνωστό πως γύρισε στις παλιές της συνήθειες και συγκεκριμένα στο πλατό του OPENtv.

Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε την επίσημη φωτογράφιση για την νέα σεζόν του «Έλα χαμογέλα» και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το όλο σκηνικό.

Να σημειώσουμε πως χθες συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή έζησε στιγμές απόλυτης ευτυχίας και έγιναν γνωστά τα ευχάριστα με φωτογραφίες από την εκκλησία.

Σίσσυ Χρηστίδου OPENtv Έλα Χαμογέλα

Μεταγραφή "φωτιά" από τον Alpha στο Open και την Σίσσυ Χρηστίδου

Μια μεταγραφή "φωτιά" έγινε γνωστή η οποία θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, ένα πρόσωπο του Alpha, πηγαίνει στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά το τέλος της Ελένης από την τηλεόραση.

Ο λόγος για την Μαρία Κεφαλλωνίτη, την επί τρία χρόνια βοηθό της Ελένης Γελαλή, στην εκπομπή «Ελένη». Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες του «Έλα χαμογέλα» και συγκεκριμένα παίρνει την θέση της αρχισυνταξίας.

Η Μαρία Κεφαλλωνίτη εργαζόταν επί χρόνια στον Alpha, καθώς εκτός από την Ελένη Μενεγάκη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Κατερίνα Καραβάτου και την Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει με τα ίδια πρόσωπα μπροστά από τις κάμερες και κάποιες αλλαγές στους συνεργάτες που βρίσκονται πίσω. Μέχρι ωστόσο να επιστρέψουν στα πλατό, η Σίσσυ κάνει τις διακοπές της μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη.