Big Brother: Η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τον παιδοψυχολόγο - «Στα 13 μου πήγα...»

Όσα είπε στις συμπαίκτριες του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τον παιδοψυχολόγο - «Στα 13 μου πήγα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Θέμης Κανέλλος έκανε μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον παιδοψυχολόγο, τον οποίο επισκεπτόταν όταν ήταν 13 ετών.

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Big Brother και γνωστός Youtuber έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφυλος, χωρίς να διστάσει.

«Ήμουν 13 ετών όταν πήγα σε παιδοψυχολόγο. Πήγαινα για 2-2μισι χρόνια. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι δούλεψα και μόνος μου. Αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία, στα 13 είσαι παιδί… Σε βοηθάει πολύ» αποκάλυψε ο Θέμης, με την Σοφία να του απαντά «Συγχαρητήρια που τα κατάφερες μόνος σου». Δείτε για ποιο λόγο νωρίτερα η Άννα Μαρία πλάνταξε στο κλάμα.

Νικόλας Παπαπαύλου: Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο παίκτη του Big Brother

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Από την αρχή δήλωσε καθαρά πως είναι ομοφυλόφιλος. Εμείς, σου έχουμε όσα δεν γνώριζες για τον ίδιο.

«Είμαι ο Νικόλας Παπαπαύλου. Είμαι διαχειριστής ακινήτων. Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω.

Τι σχέση έχω με τη μητέρα μου; Για μένα είναι φίλη, μητέρα, όπως την αποκαλώ “συντροφάκι”.

Σαν χαρακτήρας έχω αρκετές παραξενιές. Είμαι αρκετά εκρηκτικός και ισχυρογνώμων. Δε θα δεχτώ το να πειράξει κάποιος τα πράγματά μου, το να λερώνει το χώρο και να μην τον μαζεύει. Δέχομαι τον αντίλογο, δεν δέχομαι καμία γνώμη που δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα. Γενικότερα δεν έχω μπει για να κάνω φίλους. Έχω μπει για να παίξω». Χαμός να σημειώσουμε πως επικρατεί στο Twitter καθημερινά με τους παίκτες.

  • Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι.
  • Έχει τρία σκυλιά.
  • Διαχει