Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει

Στο κλάμα πλάνταξε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου την ζήτησε ο Μεγάλος Αδερφός, από το κλάμα που έριξε δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Άννα Μαρία, καθώς όπως είπε με κλάματα η Σοφία δεν την συμπαθεί και έχει στρέψει εναντίον της και άλλα άτομα. H Άννα Μαρία να πούμε είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποιοι είναι οι άλλοι δυο;

Σε κλάματα ωστόσο ξέσπασε νωρίτερα και ο Παναγιώτης Βαρουξής στο Big Brother

Σε κλάματα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Παναγιώτης Βαρουξής. Αφορμή στάθηκαν οι γονείς του και το γεγονός πως δεν πρόλαβε να τους δεις πριν μπει μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ζήτησε από τον μεγάλο αδερφό αν μπορεί να του πει αν είναι καλά οι γονείς τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γινόταν να συμβεί.

Τότε, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Να αγαπάνε τους γονείς τους, καθώς οι δικοί του, τους έκαναν όλα τα χατίρια με τον αδερφό του και παρ'όλες τις δυσκολίες τους μεγάλωσαν δίνοντας τους ότι ζητούσαν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θέλει να παραμένει μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορεί έτσι ώστε να δώσει τα χρήματα που θα πάρει σε εκείνους.

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother σίγουρα ήταν γεμάτο 'καυτές" εξελίξεις.