Άσχημος τσακωμός στο σπίτι του Big Brother - «Λες βλακείες...»

Ανέβηκαν οι τόνοι και έγινε χαμός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημος τσακωμός στο σπίτι του Big Brother - «Λες βλακείες...»

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ανάμεσα σε δυο παίκτες. Δυο παίκτες τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, μετά την δοκιμασία για την νίκη της ασυλίας, ξημέρωσε μια νέα ημέρα και όλοι οι παίκτες κάθισαν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν.

Ωστόσο, μια συζήτηση που είχε ο Νικόλας Παπαπαύλου, έφερε την αντίδραση του Δημάρχου με αποτέλεσμα να τσακωθούν, ενώ θέση πήραν και μερικοί από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η «μπάλα» πήρε και την Άννα Μαρία η οποία στο σημερινό επεισόδιο έριξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τα κλάματα της που δεν είχαν τέλος.

Νικόλας Παπαπαύλου: Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο παίκτη του Big Brother

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Από την αρχή δήλωσε καθαρά πως είναι ομοφυλόφιλος. Εμείς, σου έχουμε όσα δεν γνώριζες για τον ίδιο.

«Είμαι ο Νικόλας Παπαπαύλου. Είμαι διαχειριστής ακινήτων. Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω.

Τι σχέση έχω με τη μητέρα μου; Για μένα είναι φίλη, μητέρα, όπως την αποκαλώ “συντροφάκι”.

Σαν χαρακτήρας έχω αρκετές παραξενιές. Είμαι αρκετά εκρηκτικός και ισχυρογνώμων. Δε θα δεχτώ το να πειράξει κάποιος τα πράγματά μου, το να λερώνει το χώρο και να μην τον μαζεύει. Δέχομαι τον αντίλογο, δεν δέχομαι καμία γνώμη που δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα. Γενικότερα δεν έχω μπει για να κάνω φίλους. Έχω μπει για να παίξω». Χαμός να σημειώσουμε πως επικρατεί στο Twitter καθημερινά με τους παίκτες.

  • Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι.
  • Έχει τρία σκυλιά.
  • Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.
  • Στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother!
  • Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.