Big Brother: Έβαλε ξανά τα κλάματα η Άννα Μαρία - Την άφησαν έξω από την σημερινή δοκιμασία

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Έβαλε ξανά τα κλάματα η Άννα Μαρία - Την άφησαν έξω από την σημερινή δοκιμασία

Για δεύτερη φορά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα στο δωμάτιο του μεγάλου αδερφού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι την άφησαν έξω από την σημερινή δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, σήμερα όλοι οι παίκτες έπρεπε να σταθούν σε ζευγάρια πάνω σε στύλο για να κερδίσουν την ασυλία της Παρασκευής. Ωστόσο, η Άννα Μαρία δεν επιλέχθηκε από κανέναν συμπαίκτη της, με αποτέλεσμα να είναι ο μόνος παίκτης που δεν μπόρεσε να πάρει μέρος.

Μπορεί η Αφροδίτη και ο Θέμης να προσπάθησαν να αλλάξουν γνώμη στον Μεγάλο αδερφό για να μπορέσει και εκείνη να έχει μια ευκαιρία να μην ψηφισθεί για να φύγει, ωστόσο δεν άλλαξε τους κανόνες.

Η Άννα Μαρία λοιπόν ξέσπασε σε κλάματα με το που την φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Μεγάλος αδερφός. Τα κλάματα ωστόσο έβαλε και ο Παναγιώτης.

Big Brother Άννα Μαρία

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει

Στο κλάμα πλάνταξε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου την ζήτησε ο Μεγάλος Αδερφός, από το κλάμα που έριξε δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Άννα Μαρία, καθώς όπως είπε με κλάματα η Σοφία δεν την συμπαθεί και έχει στρέψει εναντίον της και άλλα άτομα. H Άννα Μαρία να πούμε είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποιοι είναι οι άλλοι δυο;