Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια από τα Χανιά - βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Θετική νοσηλεύτρια από τα Χανιά - βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό

Μια νοσηλεύτρια στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον νομό Χανίων βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τώρα βρίσκεται σε κατ' οίκων περιορισμό.

Η εργαζόμενη έχει ήπια συμπτώματα κορωνοϊού αμέσως έσπευσε να κάνει το τεστ το οποίο βγήκε αμέσως θετικό. Η γυναίκα μπήκε σε καραντίνα και σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Θετική στον κορωνοϊό νοσηλεύτρια στα Χανιά

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών της, τόσο στο στενό της περιβάλλον όσο και στο εργασιακό ώστε να αποφευχθεί η διάδοση του ιού.

Γηροκομείο στο Μαρούσι έχει μπει σε καραντίνα!

Θετικός στον κορωνοϊό κορυφαίος ποδοσφαιριστής

Θετικός στον κορωνοϊό μετά από εξετάσεις, βρέθηκε ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής και έγινε η αποκάλυψη μέσα από το σύλλογο της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο σύλλογος του Παρισιού, ο Νειμάρ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως και οι συμπαίκτες του Ανχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες.

Οι τρεις ήταν μαζί για διακοπές στην Ιμπιζα λίγο μετά την παρουσία τους στον τελικό του Champions League και πλέον έχουν τεθεί σε καραντίνα, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στην Ισπανία ήταν μαζί τους και ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι θετικός. Θετικά κρούσματα είχαμε και σε υγειονομικούς υπαλλήλους.

Θετικός στον κορωνοϊό πασίγνωστος ποδοσφαιριστής

Και άλλο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ισπανίας. Συγκεκριμένα, ο Αντάμα Τραορέ στις εξετάσεις που υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές των "φούριας ρόχας" βρέθηκε θετικός στον ιό, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε καραντίνα.

Μάλιστα είναι πιθανόν ο 24χρονος εξτρεμ να χάσει και την πρεμιέρα της Γουλβς στην Premier League. Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα στην Ισπανία, αφού προηγουμένως είχε γίνει γνωστό πως ο Μικέλ Ογιαρθάμπαλ είναι θετικός στον κορωνοϊό.