Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι ημερομηνία που θα ξεκινήσει το Pop up στον Alpha

Την ανακοίνωση την έκανε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή είναι ημερομηνία που θα ξεκινήσει το Pop up στον Alpha

Επιτέλους μάθαμε ποια θα είναι η ημερομηνία που θα ξεκινήσει το Pop up στον Alpha , η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που όλοι περιμένουμε να δούμε!

Αυτή τη φορά η Ηλιάνα θα βρίσκεται σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας κάτι που δεν έχει ξανακάνει αλλά σίγουρα θα το κάνει πολύ καλά!

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα μέσω Instagram πως το Pop up θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στρις 13:50

Μέχρι στιγμής ακούγεται έντονα πως στο πάνελ της εκπομπής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα δούμε την Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο, ενώ φήμες υπάρχουν τόσο για τη Φωτεινή Πετρογιάννη, όσο και για τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Αυτό είναι το καμαρίνι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον ALPHAtv

Στο στούντιο του Alphatv η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχει ήδη πιάσει δουλειά και μάλιστα, σήμερα βρέθηκε και πάλι στο στούντιο του ALPHAtv προκειμένου να κάνει την επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή της και κυκλοφόρησε μία φωτογραφία, κανονικό ντοκουμέντο!

Παρά τις πολλές τηλεοπτικές προτάσεις που είχε μετά το τέλος της συνεργασίας με το Star και το GNTM, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, επέλεξε την μεσημεριανή εκπομπή στον Alpha.

Το μοντέλο θα δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιου και άλλωστε, όπως λέει και η ίδια στο τρέιλερ της εκπομπής της, δεν το έχει ξανακάνει αλλά θα το προσπαθήσει.

Στις νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε η Ηλιάνα με τους fans της στο Instagram, βλέπουμε το μοντέλο και παρουσιάστρια πια πιο όμορφη και αδυνατισμένη από ποτέ, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το πουά κοστούμι με το βαθύ ντεκολτέ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δείχνει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ για την πρεμιέρα του Pop Up, η οποία θα γίνει σε λίγο καιρό!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογράφιση