Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε καραντίνα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σε καραντίνα μέχρι να βγει αρνητικό το τεστ για κορωνοϊο μπήκαν ο υπουργός και ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης.

Συμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Ανάπτυξης ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νίκος Παπαθανάσης επρόκειτο να συνοδεύσουν τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη όπου θα έχει συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση κι ενώ δεν είχαν συναντήσει ακόμη τον κ. Πρωθυπουργό, ενημερώθηκαν, ότι σε υπηρεσιακή συνάντηση που είχαν χθες στο Υπουργείο με επενδυτές από το εξωτερικό, ο ένας εξ αυτών διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Τηρώντας απόλυτα το υγειονομικό πρωτόκολλο και οι δύο ανεχώρησαν ήδη για απομόνωση στο σπίτι τους έως ότου σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ διαγνωστούν αρνητικοί.

Να υπενθυμίσουμε πως οι νεκροί στην χώρα μας από κορωνοϊό σήμερα αυξήθηκαν αρκετά! Δείτε εδώ τον συνολικό αριθμό

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του

Κινείται νομικά ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αυτούς που έγραψαν πως πέθανε ο γιος του.Έξαλλος με το fake news είναι ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό.

Η κακοήθεια και πολιτική αντιπαλότητα φαίνεται να μην έχουν όρια. Όπως "καταγγέλλει" ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης γνωστοποίησε ανάρτηση η οποία αναφέρεται στο “θάνατο” του γιού του επειδή δεν λειτουργεί το Παιδοκαρδιοχειρουργικό στο νοσοκομείο Αγία Σοφία! Δείτε εδώ και την απάντηση που είχε δώσει στην Έλενα Ακρίτα πριν λίγο καιρό.

Ο υπουργός κ. Γεωργιάδης απάντησε με δική του ανάρτηση γράφοντας ότι “Πέραν του ότι έχω κινήσει ήδη τις προβλεπόμενες εκ του νόμου διαδικασίες, ανεβάζω αυτό το αχαρακτήριστο μήνυμα, ως δείγμα του μίσους και της ποιότητας που κρύβουν στην ψυχή τους αυτοί οι άνθρωποι. Θα εκτιμούσα τα μαζικά report πάντως σε αυτή την αισχρή περίπτωση”. Άλλωστε είναι το λιγότερο που μπορούσε να κάνει.

Δείτε την ανάρτηση:

Άδωνις Γεωργιάδης παιδί