Κατερίνα Ζαρίφη: "Έφταιγα όταν έφυγα από την Ελένη γιατί..." - Αποκάλυψη!

Όλα όσα αποκάλυψε για πρώτη φορά σε μια κατάθεση ψυχής στο Καλοκαίρι #Not

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Ζαρίφη:

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρέθηκε στο πλατό του Καλοκαίρι #Not και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που έφυγε από την Ελένη Μενεγάκη και σταμάτησε να είναι "παιδί" της.

Η Κατερίνα απάντησε για το θέμα: «Έφταιγα γιατί είχαμε μάθει ως παιδιά της Ελένης. Όταν πας να κάνεις κάτι μόνος σου, δεν περιμένεις να φας τόσο ξύλο ομαδικώς. Τότε εγώ επηρεάστηκα πάρα πολύ γιατί εμείς όπου πάμε θέλουμε να έχουμε μια αποδοχή. Έχω διαβάσει πολλά πράγματα, πήγαινα στον καθρέφτη κι έλεγα Παναγιά μου είμαι το τέρας της Αποκαλύψεως; Υπήρχαν κανάλια τότε, που εννοείται όταν κάνεις 7 ώρες πρόγραμμα θα κάνεις μεσημεριανό και κουτσομπλίστικο, αλλά με θυμάμαι σε μία φωτογραφία να με βρίζουν επί μία ώρα. Το να μου πεις κάτι για το σχήμα του άλλου, το χρώμα του, δεν κρίνει την αξία. Λένε α δεν θα τα πει καλά αυτή η κοπέλα έχει μικρό στήθος ή είναι ατάλαντη φαίνεται γιατί έχει μεγάλο πισινό.»

«Φυσικά και θα ακούσεις και θα πει κάποιος γιατί είσαι έτσι και δεν είμαστε αποδεκτοί σε όλους αλλά κρίνε με για αυτά που λέω. Τότε με τον Νίκο την πρώτη εβδομάδα κάναμε 50% κι είδα τα νούμερα κι είπα εντάξει, δεν αργεί και να στην βαρέσει. Μετά το κανάλι ήθελε αυτό που είμαστε εμείς αλλά παράλληλα και κάτι ξανθό με μπλε μάτια.»

Δείτε εδώ και την απίστευτη ατάκα που πέταξε νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής η Κάκκαβα και άφησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα με το στόμα ανοιχτό!

Κατερίνα Ζαρίφη: Το τρυφερό μήνυμα και η φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν με την Ελένη

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πιο αγαπημένες συνεργασίες της Ελένης Μενεγάκη, την οποία και θα θυμάται και στο μέλλον. Για να την αποχαιρετήσει και στο Instagram, η παρουσιάστρια «ξέθαψε» μια φωτογραφία τους από το παρελθόν και το μήνυμα που την συνόδευε ήταν πολύ τρυφερό.

Οι δυο γυναίκες έχουν χαρίσει μαζί στην ελληνική τηλεόραση αξέχαστες στιγμές γέλιου μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, πριν πάρει την απόφαση η Κατερίνα Ζαρίφη να αλλάξει τηλεοπτική στέγη και να ξεκινήσει κάτι δικό της.

Η φωτογραφία που «ξέθαψε» από το παρελθόν η Κατερίνα Ζαρίφη με την Ελένη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Ζαρίφη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με την Ελένη Μενεγάκη, από το πλατό της εκπομπής.

«Σήμερα λοιπόν όλοι περιμένουν να σ αποχαιρετίσουν τηλεοπτικό...
Εμείς θα είμαστε εκεί
Με τα πέρα και τα δώθε μας Σκορπίνα μου ζήσαμε μαζί 12 περίπου χρόνια ίσως και παραπάνω...
Εγώ τα γκρι δεν θέλω να τα θυμάμαι...Αλλωστε εμείς το γκρι σαν χρωμα δεν το αγαπάμε...
Εμείς αγαπάμε τα κόκκινα!
Σαν τα βαμμένα χείλη που ήθελες να βλέπεις γύρω σου...
Ξανθιά μου Σ αγαπώ γι ότι μου έδωσες ότι με δίδαξες ότι μοιράστηκες μαζί μου.
Άσε που εμείς κάπου κάπως κάποτε θα ξαναβρεθούμε ...
Εσυ με τα κραγιόν σου στο χέρι και εγώ με τα all star μου να τρέχω
@elenimenegaki», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης της η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο, με βουρκωμένα μάτια η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την τελευταία της εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της όλους τους συνεργάτες της, παλιούς και καινούριους, μεταξύ αυτών και την Κατερίνα Ζαρίφη, αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της συγκινημένη, έπειτα από 30 χρόνια. Δείτε εδώ τα συγκινητικά της λόγια, με τα οποία σταμάτησε την καριέρα της.