Big Brother: Τι κοινό έχουν ο Δήμαρχος και η Χριστίνα Ορφανίδου;

Κάτι ενώνει τους δυο παίκτες του παιχνιδιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Τι κοινό έχουν ο Δήμαρχος και η Χριστίνα Ορφανίδου;

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και κάθε μέρα βλέπουμε και μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους παίκτες. Εχθές αποκαλύφθηκε το κοινό που έχουν ο Δήμαρχος Χρήστος Μακρίδης και η παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου.

Ο ΣΚΑΙ, λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και πληροφορίες για όλους τους παίκτες και μάθαμε αρκετές πληροφορίες πριν τους δούμε στο γυαλί.

Ο Χρήστος Μακρίδης και η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως, έχουν κάτι που τους συνδέει κι αυτό είναι η καταγωγή τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα και οι δύο είναι από τη Σκύδρα!

Big Brother: Χαμός με τα χθεσινά 2/9 νούμερα τηλεθέασης - Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Χριστίνα Ορφανίδου

Χρήστος Μακρίδης

Άσχημος τσακωμός στο σπίτι του Big Brother - «Λες βλακείες...»

αμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ανάμεσα σε δυο παίκτες. Δυο παίκτες τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, μετά την δοκιμασία για την νίκη της ασυλίας, ξημέρωσε μια νέα ημέρα και όλοι οι παίκτες κάθισαν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν.

Ωστόσο, μια συζήτηση που είχε ο Νικόλας Παπαπαύλου, έφερε την αντίδραση του Δημάρχου με αποτέλεσμα να τσακωθούν, ενώ θέση πήραν και μερικοί από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η «μπάλα» πήρε και την Άννα Μαρία η οποία στο σημερινό επεισόδιο έριξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τα κλάματα της που δεν είχαν τέλος.