Big Brother: Χαμός με τα χθεσινά 2/9 νούμερα τηλεθέασης - Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Δείτε πόσο έφτασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Χαμός με τα χθεσινά 2/9 νούμερα τηλεθέασης - Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Το Big Brother επέστρεψε κι όπως φαίνεται έχει κάνει τον ανταγωνισμό να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αφού τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι υψηλά και... άπιαστα μέχρι στιγμής!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το χθεσινό 2/9 επεισόδιο του reality σημείωσε ποσοστό 23.7% στο γενικό σύνολο και 27% στο δυναμικό κοινό. Την δεύτερη ώρα προβολής του άγγιξε ακόμα και το 37%!

Όπως φαίνεται ο ΣΚΑΙ έχει βρει την... "χρυσή κότα" του για φέτος! Δείτε εδώ τι συνέβη στο σπίτι του μεγάλου αδερφού εχθές, έχουμε όλα τα highlights της βραδιάς

Έρωτας στο σπίτι του Big Brother - Αυτοί οι παίκτες έχουν έρθει κοντά

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την πρεμιέρα του Big Brother και το πρώτο ειδύλλιο φαίνεται σιγά σιγά να ξεκινά.. κάτι που όλοι μας περιμέναμε.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρουξή και τη Ραΐσα Κόντι, που φαίνεται πως έχουν έρθει ήδη πιο κοντά σε σχέση με άλλους παίκτες. Η 23χρονη μάλιστα, εκδηλώθηκε χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Γδύθηκε μπροστά στο Χρήστο και στη συνέχεια ντύθηκε μόνη στο δωμάτιό της! Το εσώρουχο που φορούσε ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Όλα αυτά συνέβησαν την ώρα που ο Χρήστος κούρευε στο μπάνιο τον Jay. Θυμίζουμε βέβαια πως ο Χρήστος είναι σε μυστική αποστολή με τον δίδυμο αδερφό του, Παναγιώτη και αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ραισα Χρηστος big brotherΡαισα Χρηστος Big brother