Big Brother χθεσινό 2/9 επεισόδιο: Η ψυχολογική κατάρρευση της Άννας Μαρίας και η αποκάλυψη του Θέμη Κανέλλου

Όσα έγιναν το χθεσινό βράδυ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother χθεσινό 2/9 επεισόδιο: Η ψυχολογική κατάρρευση της Άννας Μαρίας και η αποκάλυψη του Θέμη Κανέλλου

Χαμός έγινε για ακόμα μια φορά στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother (2/9) κι εννοείται πως το Youweekly.gr έχει συλλέξει τα highlights! Τι συνέβη και πλάνταξε στο κλάμα η Άννα - Μαρία; Τι αποκάλυψε ο Θέμης για τα 13 του;

Big Brother: Παίκτης τα πέταξε όλα μπροστά στις κάμερες - Μας έδειξε τα οπίσθια του

Ένα απίστευτο θέαμα χάρισε παίκτης του Big Brother στους τηλεθεατές. Τα πέταξε όλα μπροστά στις κάμερες και έδειξε σε όλη την Ελλάδα τα... οπίσθια του.

Μπορεί μέχρι τώρα να είχαμε δει μόνο "καυτές" στιγμές από τα κορίτσια, ωστόσο ξεκίνησαν και οι άνδρες να...χαρίσουν θέαμα.

Στο σημερινό επεισόδιο οι κάμερα έκανε ζουμ στο μπάνιο των ανδρών κι έτσι το τηλεοπτικό κοινό είδε τα οπίσθια παίκτη! Δείτε και γιατί ο Παναγιώτης Βαρουξής ξέσπασε σε κλάματα.

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Άννα Μαρία - Δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει

Στο κλάμα πλάνταξε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου την ζήτησε ο Μεγάλος Αδερφός, από το κλάμα που έριξε δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Άννα Μαρία, καθώς όπως είπε με κλάματα η Σοφία δεν την συμπαθεί και έχει στρέψει εναντίον της και άλλα άτομα. H Άννα Μαρία να πούμε είναι μια από τις υποψήφιες προς αποχώρηση. Ποιοι είναι οι άλλοι δυο;

Big Brother: Η εξομολόγηση του Θέμη Κανέλλου για τον παιδοψυχολόγο - «Στα 13 μου πήγα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother ο Θέμης Κανέλλος έκανε μια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον παιδοψυχολόγο, τον οποίο επισκεπτόταν όταν ήταν 13 ετών.

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης του Big Brother και γνωστός Youtuber έχει δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφυλος, χωρίς να διστάσει.

«Ήμουν 13 ετών όταν πήγα σε παιδοψυχολόγο. Πήγαινα για 2-2μισι χρόνια. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Εννοείται ότι δούλεψα και μόνος μου. Αλλά όπως καταλαβαίνεις όταν είσαι σε μια τρυφερή ηλικία, στα 13 είσαι παιδί… Σε βοηθάει πολύ» αποκάλυψε ο Θέμης, με την Σοφία να του απαντά «Συγχαρητήρια που τα κατάφερες μόνος σου». Δείτε για ποιο λόγο νωρίτερα η Άννα Μαρία πλάνταξε στο κλάμα.

Big Brother: Έβαλε ξανά τα κλάματα η Άννα Μαρία - Την άφησαν έξω από την σημερινή δοκιμασία

Για δεύτερη φορά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother η Άννα Μαρία έβαλε τα κλάματα στο δωμάτιο του μεγάλου αδερφού. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι την άφησαν έξω από την σημερινή δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, σήμερα όλοι οι παίκτες έπρεπε να σταθούν σε ζευγάρια πάνω σε στύλο για να κερδίσουν την ασυλία της Παρασκευής. Ωστόσο, η Άννα Μαρία δεν επιλέχθηκε από κανέναν συμπαίκτη της, με αποτέλεσμα να είναι ο μόνος παίκτης που δεν μπόρεσε να πάρει μέρος.

Μπορεί η Αφροδίτη και ο Θέμης να προσπάθησαν να αλλάξουν γνώμη στον Μεγάλο αδερφό για να μπορέσει και εκείνη να έχει μια ευκαιρία να μην ψηφισθεί για να φύγει, ωστόσο δεν άλλαξε τους κανόνες.

Η Άννα Μαρία λοιπόν ξέσπασε σε κλάματα με το που την φώναξε στο δωμάτιο επικοινωνίας ο Μεγάλος αδερφός. Τα κλάματα ωστόσο έβαλε και ο Παναγιώτης.

Big Brother Άννα Μαρία

Big Brother: Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν την ασυλία - Ποια πήρε το προνόμιο της εξαίρεσης;

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αγωνιστούν για να κερδίσουν την ασυλία της Παρασκευής. Ωστόσο, ποια παίκτρια έχει το προνόμιο της εξαίρεσης;

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ζευγάρια και έπρεπε να παραμείνουν, σαν ένας, πάνω στους στύλους για όσο περισσότερο μπορούν.

Εκείνοι, που τα κατάφεραν ήταν η Χριστίνα Ορφανίδου και η Ράνια Καραγιάννη.

Ποια ωστόσο παίκτρια βγήκε εκτός της δοκιμασίας και δεν είχε την ευκαιρία να κερδίσει την ασυλία;

Ποια πάικτρια του Big Brother έχει το προνόμιο της εξαίρεσης;

Ο Μεγάλος αδερφός φώναξε την Σοφία Δανέζη στο δωμάτιο επικοινωνίας, όπου της ανακοίνωσε ένα πολύ μεγάλο προνόμιο.

Της είπε ότι θα μπορέσει να σώσει έναν παίκτη από την αποχώρηση η αν είναι αυτή υποψήφια, την ίδια.

Άσχημος τσακωμός στο σπίτι του Big Brother - «Λες βλακείες...»

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ανάμεσα σε δυο παίκτες. Δυο παίκτες τσακώθηκαν άσχημα με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι μέσα στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, μετά την δοκιμασία για την νίκη της ασυλίας, ξημέρωσε μια νέα ημέρα και όλοι οι παίκτες κάθισαν να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν.

Ωστόσο, μια συζήτηση που είχε ο Νικόλας Παπαπαύλου, έφερε την αντίδραση του Δημάρχου με αποτέλεσμα να τσακωθούν, ενώ θέση πήραν και μερικοί από τους υπόλοιπους παίκτες.

Η «μπάλα» πήρε και την Άννα Μαρία η οποία στο σημερινό επεισόδιο έριξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τα κλάματα της που δεν είχαν τέλος.