Με κολλητό κολάν στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Απίστευτα πλάνα από τον κάμεραμαν

Αναλογίες μοντέλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
 Με κολλητό κολάν στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου  - Απίστευτα πλάνα από τον κάμεραμαν

Με αφορμή τις δοκιμασίες του Big Brother, στο πλατό του Love it στον ΣΚΑΙ πήραν θέση ποδήλατα και η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ποδήλατο φορώντας κολάν προκαλώντας πανικό!

Στο φινάλε λοιπόν της εκπομπής ο personal trainer Γιώργος Παπαδημάκης ανέλαβε να φέρει εις πέρας την αποστολή, έχοντας αφήσει το τιμόνι στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της. Εκείνη άρχισε να κάνει ποδήλατο και έβαλε φωτιά στο πλατό! Η φυσική της κατάσταση όπως καταλάβαμε είναι σε πολύ καλό επίπεδο!

"Φωτιά" έβαλε στον ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου - Αυτά είναι τα νούμερα που έκανε την πρώτη μέρα μετάδοσης το Love it

Έτσι σχολίασε η... Ελένη την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή της, Love it και ανάμεσα στις ευχές που δέχθηκε, η μία ήρθε από την άλλη βερσιόν της Ελένης Μενεγάκη, η οποία έκανε με τη σειρά της ένα σχόλιο για τη νέα παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Φυσικά δεν έστειλε μήνυμα στην Ιωάννα Μαλέσκου η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αποφάσισε να υποδυθεί την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Τάκης Ζαχαράτος με πολύ χιούμορ θέλησε να πει “καλή αρχή” στην Ιωάννα και ως… “Ελένη Μενεγάκη”.

«Εγώ σαν Τάκης θα της πω “καλή επιτυχία” και θέλει και η Ελένη Μενεγάκη. Ιωάννα μου από την Άνδρο που είμαι θέλω να σου δώσω την αγάπη μου και τα φιλιά μου. Πιστεύω πάρα πολύ σε σένα και νομίζω στην ώρα μου θα τα πας καλύτερα και από μένα. Καλή επιτυχία. Φιλάκια πολλά», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος. Θυμίζου.με πως πριν από λίγο καιρό ο Τάκης Ζαχαράτος είχε κάνει ακόμα μία επική μίμηση της Ελένης Μενεγάκη.