Ατελείωτος Τάκης Ζαχαράτος - Ζήτησε στην Ελένη να γυρίσει πίσω με επικό τρόπο

Το βίντεο που προκάλεσε πανικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατελείωτος Τάκης Ζαχαράτος - Ζήτησε στην Ελένη να γυρίσει πίσω με επικό τρόπο

Ο Τάκης Ζαχαράτος απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι πραγματικά ατελείωτος, καθώς κατάφερε να μεταμορφωθεί σε Ελένη Μενεγάκη και να ζητήσει στην παρουσιάστρια να γυρίσει πίσω με τον πιο επικό τρόπο που θα μπορούσε να σκεφτεί.

Ο αγαπημένος κωμικός δε θα μπορούσε να μην σχολιάσει την πρόσφατη απόφαση της παρουσιάστριας να φύγει από την ελληνική τηλεόραση και έτσι το βίντεο του έγινε πραγματικά ανάρπαστος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Έφυγε η Ελένη και μας πέσανε τα μαλλιά… Ελένη γύρνα πίσω…».«Έφυγε η Ελένη και μας πέσανε τα μαλλιά…Ελένη γύρνα πίσω» σημείωσε ο Τάκης Ζαχαράτος στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram και όλοι τον αποθεώνουν για την καταπληκτική μεταμφίεσή του.

Με έντονο μακιγιάζ που επιμελήθηκε ο γνωστός make up artist Αχιλλέας Χαρίτος, ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ίδιος η Ελένη Μενεγάκη.

«Αν η Ελένη Μενεγάκη ήταν καραφλή έτσι θα ήταν» ακούγεται να λέει στο βίντεο ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος φοράει γαλάζιους φακούς επαφής και πυκνές βλεφαρίδες.

Η μεταμόρφωσή του σε Ελένη Μενεγάκη είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ τα likes και τα σχόλια που δέχθηκε από τους διαδικτυακούς του φίλους έπεσαν όπως ήταν αναμενόμενο «βροχή».

Θυμίζουμε πως πολύ πρόσφατα, ο Τάκης Ζαχαράτος τα βρήκε με την Μελίνα Ασλανίδου. Δείτε εδώ φωτογραφίες πάνω από την σκηνή όπου εμφανίστηκαν μαζί.

Ράγισε καρδιές ο Τάκης Ζαχαράτος - Η απώλεια που τον τσάκισε: "Μου λείπεις"

Μία άκρως συγκινητική ανάρτηση κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Τάκης Ζαχαράτος. Στην ανάρτησή του αυτή ο αγαπημένος showman αναφέρεται στην απώλεια που το τσάκισε και με τα λόγια του έχει ως αποτέλεσμα να ραγίζει πολλές καρδιές. Ποια είναι η εν λόγω απώλεια;

Πάνε 3 ολόκληρα χρόνια από τότε που πέθανε η εμβληματική ηθοποιός, Ζωή Λάσκαρη και ο Τάκης την αναπολεί με πολλή αγάπη και στοργή, ενώ θυμίζουμε πως αρκετές φορές την είχε ενσαρκώσει στις μεταμορφώσεις του. Δείτε παρακάτω την άκρως συγκινητική ανάρτηση που δημοσίευσε.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε ο Τάκης Ζαχαράτος με τη Ζωή Λάσκαρη και ράγισε καρδιές

Χαρακτηριστικά, στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε με μεγάλη στοργή και βαθιά συγκινημένος: "Τόσο τυχερός που σε συνάντησα ΖΩΗ μου!!!!!Μου λείπεις !!!!"

Τάκης Ζαχαράτος Ζωή Λάσκαρη Θάνατος 3 Χρόνια

Τάκης Ζαχαράτος Ζωή Λάσκαρη Θάνατος 3 Χρόνια Ανάρτηση

Έριξε "άκυρο" στον Τάκη Ζαχαράτο η Μελίνα Ασλανίδου. Δείτε εδώ ακριβώς τι συνέβη.