Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βίντεο έπος από το σπίτι της με τον Snik που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Η τούμπα που «έφαγε» στην αυλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το βίντεο έπος από το σπίτι της με τον Snik που «τρέλανε» το διαδίκτυο

Απλά έπος είναι ένα βίντεο που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέσα από το σπίτι της, στο οποίο μένει με τον Snik. Μάλιστα, «τρέλανε» το διαδίκτυο, λόγω και της... αποκάλυψης που έκανε.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έχει αίσθηση του χιούμορ και ξέρει να αυτοσαρκάζεται με όλα τα αστεία σχόλια που κυκλοφορούν για εκείνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την συμμετοχή της στο GNTM.

Το μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν, μας έδειξε ένα πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να κάνει πατίνι στον εντυπωσιακό κήπο του σπιτιού της και… έφαγε τούμπα. Το βίντεο της είναι απολαυστικό.

«Πατίνια ΔΕ μπορώ να κάνω, στο τέλος έπεσα… θα σηκωθώ, θα ξαναπροσπαθήσω και θα τα καταφέρω» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σημειώσουμε πως είναι έτοιμη να μας δείξει το ταλέντο της και στην παρουσίαση και πριν λίγο έγινε γνωστή η ημερομηνία της πρεμιέρας της στον ALPHA.

«Παλάτι» το σπίτι του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Φωτογραφία από το εσωτερικό

Το σπίτι στο οποίο μένουν μαζί, ο Snik και η αγαπημένη του σύντροφος, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι ένα κανονικό "παλάτι"! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γνωστός τράπερ ανέβασε φωτογραφία από το εσωτερικό και πάθαμε πλάκα!

Το ζευγάρι πήρε πριν από λίγο καιρό τη μεγάλη απόφαση να συγκατοικήσει και έτσι, τους τελευταίους μήνες βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα να ανεβαίνουν στο Instagram μέσα από το πανέμορφο σπίτι τους.

Χθες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογράφισε το κουτάβι που της έκανε δώρο ο αγαπημένος της μέσα στο σαλόνι και στη συνέχεια o Snik, ανέβασε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το playroom του σπιτιού στα οποία παίζει μπιλιάρδο μαζί με έναν φίλο του.

Αυτό είναι το σπίτι - «παλάτι» που μένει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik συγκατοίκησηΗλιάνα Snik σπίτι εσωτερικό