Με δική του ενότητα στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με δική του ενότητα στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή του Πρωινού είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Στην εκπομπή φέτος, θα έχει και τη δική του ενότητα για την οποία και ανυπομονεί.

Ο παρουσιαστής περιμένει πως και πως την μεγάλη πρεμιέρα και θέλησε να το μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Tο απόγευμα της Πέμπτης Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στον… δρόμο προκειμένου να κάνει γύρισμα για τη νέα ενότητα που ετοιμάζει και έγραψε στην ανάρτηση του «Ετοιμάζουμε ενοτητάρα. Μπορεί και όχι. Συντονιστείτε τη Δευτέρα στο Πρωινό» σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Πάλι στο δρόμο! Πάλι στο δρόμο ρε μαλ@κες; Δεν είχαμε πει ότι είμαι παρουσιαστής; Πάλι έξω είμαστε, πάλι για θέμα» τονίζει στην κάμερα.

Δείτε εδώ ποιοι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά αποχώρησαν από την εκπομπή.

Δημήτρης Ουγγαρέζος Πρωινό

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το Πρωινό που θα συζητηθεί - «Και από του χρόνου ενημέρωση...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση, για τη νέα σεζόν του Πρωινού που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό, η οποία θα συζητηθεί. Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε πως από του χρόνου θα το ρίξει στη βαριά ενημέρωση.

Μπορεί προς το παρόν, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της να κάνουν διακοπές, ωστόσο σε λίγο, το Πρωινό θα επιστρέψει στην τηλεόραση, πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Όπως έγινε γνωστό στην παρουσίαση προγράμματος του ANT1, το Πρωινό θα αλλάξει λίγο τη θεματολογία του, ενώ θα έχει πολύ διαφορετικό πάνελ.

Ο παρουσιαστής θυμήθηκε μία από τις πιο αστείες στιγμές της χρονιάς που πέρασε, κατά την οποία κοιτάζει το κινητό του, φοράει την κουκούλα του και έχει αφήσει τα αφτιά απ' έξω.

Στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης, λοιπόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έγραψε: «Έχω κολλήσει μ’αυτό το στιγμιότυπο. Απ’τις πιο δυνατές στιγμές μου στην ψυχαγωγία. Φέτος, θα το τερματίσω (την ταλαίπωρη τη Φαίη, λυπάμαι μ’αυτούς που μαζευτήκαμε) και από του χρόνου βαριά ενημέρωση».