Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για κακοποίηση του γιου του

Αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστος μπασκετμπολίστας κατηγορείται για κακοποίηση του γιου του

Για κακοποίηση του 12χρονου γιου του κατηγορείται ο 35χρονος παίκτης του NBA, Τρέβορ Αρίζα και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες, τις οποίες αρνείται.

Η πρώην σύντροφός του και μητέρα του αγοριού, Λάνα Αλεν, κατέθεσε εναντίον του περιοριστικά μέτρα, για να μην πλησιάζει τον 12χρονο γιο τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Τρέβορ Αρίζα χτύπησε τον γιο του στον ώμο και τον κράτησε από τον λαιμό στις 25 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Λος Αντζελες.

Τρέβορ Αρίζα κακοποίηση γιου

Ανάμεσα στα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, περιλαμβάνεται μια δήλωση του 12χρονου που λέει ότι φοβάται τον πατέρα του και δεν θέλει να τον δει, καθώς και μια φωτογραφία ενός ώμου με μελανιές, όπως αναφέρει το ESPN.

Οπως υποστηρίζει ο μπασκετμπολίστας του NBA, η μητέρα του αγοριού τον χειραγωγεί για να κάνει τέτοιες δηλώσεις και προσπάθησε να τον εμποδίσει να καταθέσει σε ουδέτερο περιβάλλον. Θύμα κακοποίησης έχει πέσει και η Μαρία Καρλάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

Σκάνδαλο! Πασίγνωστος πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη για ξυλοδαρμό στην σύζυγο και το παιδί του!

Σκάνδαλο ξέσπασε με την είδηση ότι πασίγνωστος πρώην παίκτης της ΑΕΚ συνελήφθη μετά από καταγγελία για ξυλοδαρμό στην σύζυγο και το παιδί του!

Ο λόγος για τον Μίλαν Γκούροβιτς, γνωστός στο ελληνικό μπάσκετ από τη θητεία του σε Περιστέρι και ΑΕΚ, συνελήφθη από την αστυνομία του Βελιγραδίου για κακοποίηση της συζύγου και της κόρης του!

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της σερβικής εφημερίδα, «Blic», ο 44χρονος, μετά από σχετική καταγγελία, συνελήφθη χθες και κρατείται, καθώς κατηγορείται πως επιτέθηκε και χτύπησε τη γυναίκα και την 16χρονη κόρη του στο διαμέρισμα τους στο Βελιγράδι.

Milan Gurovic ΑΕΚ ξυλοδαρμός

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό συνελήφθη ο αδερφός γνωστής αθλήτριας για... τριπλή δολοφονία!

Πηγή:eleftherostypos.gr