Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother

Ποιον έσωσε η Σοφία Δανέζη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση στο Big Brother

Μια μεγάλη ανατροπή έχουμε στους υποψήφιους που είναι προς αποχώρηση στο πρώτο Live του Big Brother. Ποιον έσωσε η Σοφία Δανέζη και δεν φεύγει από το σπίτι;

Όπως μέχρι σήμερα γνωρίζαμε, ο Χρήστος Μακρίδης, ο Νικόλας Παπαπαύλου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν οι τρεις παίκτες που θα ψηφιζόντουσαν από το κοινό για να φύγουν.

Ωστόσο ένας από αυτούς σώθηκε και μένει στο σπίτι. Ο λόγος για τον Νικόλα Παπαπαύλου τον οποία έσωσε η Σοφία με το προνόμιο της εξαίρεσης. Ο επόμενος ωστόσο παίκτης με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους είναι ο Jay Pordan! "Έκλαψε" το Twitter με το Big Brother: "Το 2020 σε μια εικόνα!".

Από το My Style Rocks στο πλατό του Big Brother

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother και από το πλατό του Μεγάλου Αδερφού, πέρασαν διάφοροι συγγενείς και φίλοι των παικτών. Ανάμεσα τους μια παίκτρια του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, έκατσε στον καναπέ απέναντι από τον παρουσιαστή, και μίλησε για ένα φιλικό της πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Ο λόγος για την Τζούλια Κόλλια, την οποία είδαμε, αλλά δεν αναγνώρισε κανείς.

Ρενάτα Ρίτσι My style rocks

Να σημειώσουμε πως απόψε το βράδυ θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother. Μια ημέρα πριν την ψηφοφορία αποχώρησης πρόκειται να δούμε στο σπίτι ακόμη έναν καβγά. Πρόκειται να γίνει χαμός και βγήκε το trailer που μας έδωσε μια μικρή γεύση από τον πανικό που θα επικρατήσει.

Big Brother: Τι κοινό έχουν ο Δήμαρχος και η Χριστίνα Ορφανίδου;

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και κάθε μέρα βλέπουμε και μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους παίκτες. Εχθές αποκαλύφθηκε το κοινό που έχουν ο Δήμαρχος Χρήστος Μακρίδης και η παίκτρια poker Χριστίνα Ορφανίδου.

Ο ΣΚΑΙ, λίγο πριν την πρεμιέρα του ριάλιτι, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και πληροφορίες για όλους τους παίκτες και μάθαμε αρκετές πληροφορίες πριν τους δούμε στο γυαλί.

Ο Χρήστος Μακρίδης και η Χριστίνα Ορφανίδου, όμως, έχουν κάτι που τους συνδέει κι αυτό είναι η καταγωγή τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα και οι δύο είναι από τη Σκύδρα!

Big Brother: Χαμός με τα χθεσινά 2/9 νούμερα τηλεθέασης - Τι συνέβη στον ΣΚΑΙ

Χριστίνα ΟρφανίδουΧρήστος Μακρίδης