Παρά Πέντε: 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ξανά μαζί αγαπημένοι πρωταγωνιστές

Ο λόγος για...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παρά Πέντε: 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς ξανά μαζί αγαπημένοι πρωταγωνιστές

Μπορεί να έχουν περάσει 13 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Παρά Πέντε», ωστόσο θα δούμε ξανά μαζί δυο αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για τον Αργύρη Αγγέλου ο οποίος το φετινό χειμώνα θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ξυπόλητοι στο πάρκο» στο θέατρο Νέος Ακάδημος, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ.

Στο πλευρό του θα βρεθεί η Ελένη Κρίτα η όπως την είχαμε γνωρίσει η «Μαριλένα».

Ο Αργύρης Αγγέλου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους.

«Για το Ελενάκι τι να σας πρώτο πω? Γνωριστήκαμε και δουλέψαμε για πρώτη φορα πριν 15 χρόνια στο Παρά 5 παίζοντας την μητριά μου! Μετά στο musical Blood brothers έπαιξε την μητέρα μου. Φέτος στο @xypolitoistoparko_2020 θα παίξει την πεθερά μου. Και θα είναι η πιο γλυκιά πεθερουλα του κόσμου!!! Δεν ξέρω τι άλλο έχει μείνει Έλενη μου, αλλά είμαι τόσο χαρούμενος που ξαναβρισκομαστε!!! Ανυπομονω!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. Δείτε ωστόσο πως είναι σήμερα και η κοντή.

Παρά Πέντε Αργύρης Αγγέλου

Στο παρά 5: Ντάλια και Ζουμπουλία ξανά μαζί 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς του MEGA

Η Ντάλια και η Ζουμπουλία, δυο από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς «Παρά 5», πόζαραν ξανά μαζί, 13 χρόνια μετά το τέλος της από το MEGA, όπου προβαλλόταν με τεράστια επιτυχία.

Η Σμαράγδα Καρύδη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μπορεί να μην συνεργάζονται πλέον τηλεοπτικά ή θεατρικά, ωστόσο διατηρούν κολλητές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, έχουν κάνει και μαζί τις διακοπές τους.

Συγκεκριμένα, μετά το επικό επεισόδιο του «Παρά 5» στα σοκάκια της Μυκόνου, οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά στο νησί των ανέμων, αυτή την φορά ωστόσο για να κάνουν τις διακοπές τους.

Η Σμαράγδα Καρύδη μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή φωτογραφία τους και έγραψε «Στη Μύκονο αδερφή μου...Στη Μύκονο...». Η Σμαράδα Καρύδη να πούμε πως ακόμη και μετά από 13 χρόνια διαθέτει άψογες αναλογίες στο κορμί της.

Στο παρά 5 Ντάλια  Ζουμπουλία Σμαράγδα Καρύδη Ελισάβετ Κωνσταντινίδου