Big Brother: Η νέα δοκιμασία που έκανε αποκαλυπτήρια - Τρομερό... στύψιμο

Ποια ομάδα κέρδισε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Η νέα δοκιμασία που έκανε αποκαλυπτήρια - Τρομερό... στύψιμο

Αντιμέτωποι με μια δοκιμασία σχετικά δύσκολη ήρθαν οι παίκτες του Big Brother στο σημερινό επεισόδιο. Είχε βουτιές στην πισίνα και τρομερό στύψιμο.

Όλοι οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπρεπε να βραχούν όσο πιο πολύ μπορούν, στη συνέχεια να βγουν και να στύψουν όλο το νερό μέσα σε ένα κουτί.

Όπως ήταν λογικό, υπήρξε πολύ... θέματα από τις γυναίκες λόγω των κοφτών μαγιό τους. Από την αρχή ωστόσο είχαμε αποκαλυπτήρια, αφού η Αφροδίτη έβγαλε το μαγιό της μπροστά σε όλους.

Νικόλας Παπαπαύλου: Όσα δεν γνώριζες για τον 37χρονο ομοφυλόφιλο παίκτη του Big Brother

Ο Νικόλας Παπαπαύλου είναι ένας από τους παίκτες του Big Brother που έχουν ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Από την αρχή δήλωσε καθαρά πως είναι ομοφυλόφιλος. Εμείς, σου έχουμε όσα δεν γνώριζες για τον ίδιο.

«Είμαι ο Νικόλας Παπαπαύλου. Είμαι διαχειριστής ακινήτων. Είμαι ένα ανοιχτά γκέι άτομο και έχω την καλύτερη σχέση με όλους. Είμαι εδώ για να περάσω το μήνυμά μου σε όσους εναντιώνονται στη διαφορετικότητα. Λόγω της διαφορετικότητάς μου στα χρόνια του σχολείο οδήγησε στο να δεχτώ από λεκτική έως και σωματική βία. Είμαι σήμερα εδώ για να δείξω σε όλα τα παιδιά που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο, ότι δεν πρέπει να κλειδώνονται, δεν πρέπει να πηγαίνουν πίσω.

Τι σχέση έχω με τη μητέρα μου; Για μένα είναι φίλη, μητέρα, όπως την αποκαλώ “συντροφάκι”.

Σαν χαρακτήρας έχω αρκετές παραξενιές. Είμαι αρκετά εκρηκτικός και ισχυρογνώμων. Δε θα δεχτώ το να πειράξει κάποιος τα πράγματά μου, το να λερώνει το χώρο και να μην τον μαζεύει. Δέχομαι τον αντίλογο, δεν δέχομαι καμία γνώμη που δεν στηρίζεται σε επιχειρήματα. Γενικότερα δεν έχω μπει για να κάνω φίλους. Έχω μπει για να παίξω». Χαμός να σημειώσουμε πως επικρατεί στο Twitter καθημερινά με τους παίκτες.

  • Ο 37χρονος gay ακτιβιστής Νικόλας Παπαπαύλου μένει στο Παγκράτι.
  • Έχει τρία σκυλιά.
  • Διαχειρίζεται ακίνητα για γνωστή πλατφόρμα ενοικίασης.
  • Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μητέρα του.
  • Στόχος του είναι να της αγοράσει σπίτι με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother!
  • Είναι επίμονος, εκρηκτικός, με απόλυτο τρόπο σκέψης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα bullying & διαφορετικότητας.