Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ποιος θα φύγει στο live της Παρασκευής;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία για τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Ένας ένας οι παίκτες μπήκαν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και επέλεξε 2 ονόματα που επιθυμούν να φύγουν.

Μετά την ψηφοφορία λοιπόν, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν του Χρήστος Μακρίδη, στην συνέχεια του Νικόλα Παπαπαύλου και τελευταίο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Ωστόσο, δεν τελείωσε εκείνη! Η Σοφία Δανέζη χρησιμοποίησε το προνόμιο εξαίρεσης και έβγαλε από την ψηφοφορία τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Χρήστος Μαυρίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Jay Pordan! Δείτε ωστόσο τον απίστευτο καβγά που σημειώθηκε.

Χαμός στο Twitter με το Big Brother - «Διλήμματα ζωής»

Ακόμα ένα επεισόδιο του Big Brother έφτασε στο τέλος του και στο Twitter για ακόμα μία μέρα επικρατεί, κακός χαμός με τους γνωστούς άγνωστους να σχολιάζουν με επικές ατάκες και να χαρακτηρίζουν το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ως τα νέα «διλήμματα ζωής».

Πάμε να δούμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν σήμερα για το Big Brother στο Twitter

Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραΐσα Κόντι - Η εξομολόγησή της

Η Ραΐσα Κόντι προχώρησε σε μία πολύ μεγάλη εξομολόγηση για τη ζωή της και για τις δυσκολίες που έχει περάσει, στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Μάλιστα, όταν μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας δε δίστασε να πλαντάξει στο κλάμα μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό.

Αφορμή στάθηκε το τραγούδι που ερμήνευσε μπροστά στους συμπαίκτες της. Με το που τελείωσε, ο Χρήστος Μακρίδης - δείτε εδώ την πανέμορφη γυναίκα του- την αγκάλιασε και της είπε ότι είναι πολύ σημαντικά όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της.

Στη συνέχεια, η Ραΐσα άρχισε να κλαίει και τότε ο Μεγάλος Αδερφός την κάλεσε στο δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί τη ρώτησε γιατί έβαλε τα κλάματα και η παίκτρια εξήγησε πως ταυτίζεται με το τραγούδι λόγω των δυσκολιών που έχει βιώσει.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη μητέρα της και για τον τρόπο με τον οποίο τη μεγάλωσε, αλλά και στην απόφασή της να μην σπουδάσει γιατί χρειαζόταν να δουλέψει, γεγονός που τη στεναχώρησε.