Big Brother: "Φωτιά" στο Tik Tok ο Χρήστος και ο Παναγιώτης - Τα βίντεο που χορεύουν έχουν χιλιάδες views

Τα διδυμάκια έκαναν καριέρα πριν μπουν στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother:

Ο Παναγιώτης και ο Χρήστος Βαρουξής είναι τα διδυμάκια του Big Brother που μέχρι στιγμής τρολάρουν τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, αφού κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι και οι δυο μέσα στο παιχνίδι! Το Youweekly.gr έψαξε να βρει πράγματα για την ζωή τους και... εντόπισε κάτι απίστευτα βίντεό τους στο Tik Tok που έχουν πάρει χιλιάδες views και likes!

Οι χορευτικές τους ικανότητες είναι σε άλλο επίπεδο και ο συγχρονισμός τους απίστευτος. Στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω φοράνε τα ίδια ρούχα και κουνιούνται σε συγκλονιστικούς ρυθμούς!

Οι δυο τους όπως φαίνεται, πριν μπουν στο σπίτι του μεγάλου αδερφού είχαν τεράστια αδυναμία στην συγκεκριμένη πλατφόρμα!

Αυτά είναι τα βίντεο του Χρήστου και του Παναγιώτη στο Tik Tok

Επίσης, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο instagram account της Άννας Μαρίας! Έχει φωτογραφίες που... αναστατώνουν!

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα ο Παναγιώτης - Η εξομολόγηση για τις δυσκολίες που πέρασαν οι γονείς του

Σε κλάματα ξέσπασε λίγες ημέρες πριν στο Big Brother ο Παναγιώτης Βαρουξής. Αφορμή στάθηκαν οι γονείς του και το γεγονός πως δεν πρόλαβε να τους δεις πριν μπει μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης μπήκε μέσα στο δωμάτιο και ζήτησε από τον μεγάλο αδερφό αν μπορεί να του πει αν είναι καλά οι γονείς τους. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γινόταν να συμβεί.

Τότε, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στα νέα παιδιά. Να αγαπάνε τους γονείς τους, καθώς οι δικοί του, τους έκαναν όλα τα χατίρια με τον αδερφό του και παρ'όλες τις δυσκολίες τους μεγάλωσαν δίνοντας τους ότι ζητούσαν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, θέλει να παραμένει μέσα στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορεί έτσι ώστε να δώσει τα χρήματα που θα πάρει σε εκείνους.

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother σίγουρα ήταν γεμάτο 'καυτές" εξελίξεις.