Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το Doukissa Nomikou Collection

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Δούκισσας Νομικού για το Doukissa Nomikou Collection

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού, έκανε μια ανακοίνωση για τη συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάζει με την ονομασία Doukissa Nomikou Collection.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και ειδικά του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τα επαγγελματικά της.

Χθες ωστόσο, με μια ανάρτηση της, η Δούκισσα Νομικού, έκανε γνωστό πως μετά το τέλος του καλοκαιριού, βγήκαν τα νέα κομμάτια της συλλογής της.

Η ίδια έχει δημιουργήσει την εταιρία με πολύ αγάπη και πολλά από τα κοσμήματα της, έχουν ξεπουλήσει στο λεπτό! Δείτε ωστόσο και μια ενημέρωση που έκανε και αφορά όλες τις γυναίκες.

Δούκισσα Νομικού Doukissa Nomikou Collection

Λίγα λόγια από την Δούκισσα Νομικού για το Doukissa Nomikou Collection

Γεννήθηκα στον Πειραιά πριν από περίπου τρεις δεκαετίες και μεγάλωσα στη Βουλιαγμένη. Από μικρή μου άρεσε να πιστεύω πως είμαι μία σούπερ-ηρωίδα με ανεξάντλητες δυνάμεις. Πράγματι, έβαζα πάντα υψηλούς στόχους -οι απαισιόδοξοι θα τους χαρακτήριζαν ακατόρθωτους- αλλά με πείσμα και αφοσίωση τους πετύχαινα. Όχι πάντα με την πρώτη. Σίγουρα όμως ποτέ δεν τα παρατούσα. Ναι, είμαι πεισματάρα, ονειροπόλα και αισιόδοξη. Και τελειομανής.

Λόγω αυτής της τελειομανίας, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ και πήρα το πτυχίο, γνωρίζοντας ωστόσο πως τελικά δεν θα ασχοληθώ άμεσα με το αντικείμενο των σπουδών μου.

Το 2007 κέρδισα τον τίτλο της Σταρ Ελλάς στον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1. Παράλληλα, ξεκίνησα να κάνω φωτογραφίσεις και διαφημιστικά, ενώ τον επόμενο κιόλας χρόνο βρέθηκα στην τηλεόραση. Και, κάπως έτσι, ξεκίνησαν όλα!
Στα χρόνια που ακολούθησαν είχα την τύχη να δουλέψω με τους καλύτερους. Συνεργάστηκα με κολοσσιαία διεθνή brands, με καταξιωμένους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές και με αναγνωρισμένους φωτογράφους, ενώ ασχολήθηκα με την τηλεόραση, την οποία αγάπησα πολύ, παρουσιάζοντας μερικά από τα πιο πετυχημένα formats. Πέρα από την τηλεόραση, ασχολήθηκα με το ραδιόφωνο, με το θέατρο αλλά και με τον κινηματογράφο.

Το 2018, έγινα για πρώτη φορά μαμά, αφιερώνοντας όλο τον χρόνο μου στην οικογένειά μου. Η μητρότητα με έκανε να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και να αναγνωρίσω τις ανάγκες που έχουν τόσο εκείνα όσο και οι γονείς τους. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έγινα η πρέσβειρα της φιλανθρωπικής ένωσης Μαζί Για Το Παιδί.

Με το πέρασμα των χρόνων, συνειδητοποίησα δύο πράγματα για τον εαυτό μου: Πρώτον, ότι ποτέ δεν θα σταματήσω να δουλεύω και να είμαι δημιουργική και, δεύτερον, ότι λατρεύω τις περιπέτειες.
Μια τέτοια λοιπόν είναι και το e-shop Doukissa Nomikou. Μια νέα -όχι μόνο επαγγελματική αλλά και προσωπική- περιπέτεια που θα τολμούσα να πω πως είναι και η πιο αγαπημένη από όλες, αφού γεννήθηκε, σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε σε μια περίοδο που νιώθω κυριολεκτικά πως ξεχειλίζω από αγάπη. Βλέπεις, ως μαμά δύο παιδιών πλέον, είμαι σίγουρη για αυτό που πάντα υποψιαζόμουν: Ότι η αγάπη είναι η πιο μαγική υπερδύναμη του σύμπαντος. Αυτή που σου δίνει φτερά να πετάξεις σε νέους ουρανούς, θάρρος να κολυμπήσεις σε αχαρτογράφητα μέχρι πρότινος νερά και ενθουσιασμό να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε καινούρια, συναρπαστικά projects.

Η πρώτη μου συλλογή κοσμημάτων, την οποία μπορείς να γνωρίσεις μέσα από το e-shop Doukissa Nomikou, δεν θα μπορούσε παρά να πάρει το όνομά της από την κινητήριο δύναμη πίσω από τη δημιουργία της: The Love Collection. Φτιαγμένη με αγάπη, αφιερωμένη στην αγάπη, προορισμένη να αγαπηθεί.